teach1 Napisano 13 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2004 witamCzy ktoś odwiedzał lasy włocławskie i z jakim skutkiem?Ja trafiłem oprócz kilogramów odłamków i rozrywek kilka fajnych fantów z 39r. np.łuski od hb.100mmm jeszcze z woreczkami prochu w środku Jednak tu w lasach był początek bitwy o Bzurę i było kilka potyczek z zmiennym skutkiema i jest sporo okopów i kilkanascie tobruków no ale front przeszedł bokiem i nie było walk w 45r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 witam:)hehh widze ze jednak ktos wiecej interesuje sie szukaniem przeszlosci na kujawach a dokladniej w terenie wloclawskim. Niestety ja tez jak dotychczas nie znalazlem w okolicy miejsc do wielkich poszukiwan. chyba nas jednak omijaly wojny z daleka :). jesli bys mial jakies ciekawe miejsca do jestem otwarty na propozycje wypadow:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 no i wpada:) zle przeczytalem twojego posta. wyszlo mi ze nic ciekawego nie znalazles (chyba sie zasugerowalem swoja osoba:) )ale propozycja nawiazania wspolpracy oczywiscie aktualna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teach1 Napisano 27 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2004 jasne czemu nie masz jakieś namiary na nasz teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.