Heruss Napisano 12 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2004 WitamCzy ktoś z was łupie w ET? Jak jest ktoś taki to dajcie znać z miłą checią sie przyłącze.(i oczywiście na jakim serwerze)PozdroHerussPS. w ET to też moja ksywka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 12 Sierpień 2004 Share Napisano 12 Sierpień 2004 Witaj ! ...I Ty Herrusie !!!! Gram często, ale ostatnio coś się przestawiło i nie mogę się połozyć by nie być łatwo widocznym. Prośba : jesli mignie w grze ksywa Irek(Gdansk) to nie strzelaj mi w placy ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 12 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2004 Cze IrekFajnie ze chociaz ktos walczy z forum, odnajde cie w boju, ale mam nadzieje ze bedziemy po tej samej stronie ;)heheJa najczesciej jesten w sieci wieczorem i nocą.Heruss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 12 Sierpień 2004 Share Napisano 12 Sierpień 2004 To tak jak ja. Ale ostatnio jakoś lepiej mi się gra w COD w Death mathe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 12 Sierpień 2004 Share Napisano 12 Sierpień 2004 ja tez gram w ET .ale wole Medal of honor ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojak1 Napisano 12 Sierpień 2004 Share Napisano 12 Sierpień 2004 ja kiedyś grałem nałogowo w ET ale z chęcią sie przyłączejak macie ten program EYE to mozemy sie umówić na konkretny serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Sierpień 2004 Share Napisano 13 Sierpień 2004 w call of duty bym pograł ale coś mi się z serwerami popiepszyło a kiedyś to normalnie nałogowo grałem dzień noc noc dzień ........... co z tymi serwerami pisze że key invalid jak się podlączyć do serwera przez ip jak tam nima gdzie wpisać ?????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 14 Sierpień 2004 Share Napisano 14 Sierpień 2004 dajcie znac jaki serwer, jakie dni i godziny to i ja sie wlacze.pozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.