Skocz do zawartości
  • 0

Puszka pandory

MieszkoT

Pytanie

Napisano

Witam, znalazłem coś takiego co mi trochę, że to tak nazwę śmierdzi, tak jakby puszka, zamknieta, ni mała ni duża, waży około 0,5 kg, może troszkę mniej.

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
To miałeś szczęście, świetny przykład jak to niewinnie wyglądająca puszka może się okazać wielkim niebezpieczeństwem ....
Napisano

Witam, znalazłem coś takiego co mi trochę, że to tak nazwę śmierdzi, tak jakby puszka, zamknieta, ni mała ni duża, waży około 0,5 kg, może troszkę mniej.

Napisano

Ponieważ może to być niebezpieczne, postaram się umieścić jak najbardzij dokładne zdjęcia, gdyby ktoś miał natrafić na coś takiego.

Napisano
aha centalnie obok znalazłem to co jest w temacie zapalnik, na który nikt nie odpisał i nie potwierdził moich przypuszczeń. Zapalnik od granatu tak jakby
Napisano
I DLATEGO POWTARZAM- NIE BIERZCIE DO ŁAPY WSZYSTKIEGO NAWET GDY SIĘ WYDAJE LEKKIE I MOCNO ZGNIŁE I NIE WINNE. Jak doszedłem do tego co to jest? Obok znalzłem peną część co jest w temacie SZPIKULEC, i powiązałem fakty, poszukajcie, sam jestem zaskochony, że ja, puki co taki jeszcze laik zacząłem sam kombinować i wyszło. ROZWAGA NA 1 MIEJSCU, FOREVER

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie