Łukasz Posted October 10, 2002 Author Share Posted October 10, 2002 Tak, właśnie mam takie małe pytanie z własnej ciekawości, czemu na stronce nie ma zapowiedzi (zdjęcia okładki, zawartości) nowego numeru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Posted October 12, 2002 Author Share Posted October 12, 2002 To nikt mi nie odpowie? szkoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoony Posted October 12, 2002 Share Posted October 12, 2002 niecierpliwya wtej profesji to podstawaale pewnie masz racje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 12, 2002 Share Posted October 12, 2002 Mialem nadzieje ze zobacze przynajmiej co jest w terazniejszym numerze ale nie mialem szczescia.Brak jakigokolwiek zalnteresowania ze strony wydawnictwa nadal poprzednie wydanie ODKRYWCY przykro mi ze nie moge zerknac w chwili wolnej co bedzie nowego.A tu nic zero zangazowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.