Zientas Napisano 9 Październik 2002 Autor Napisano 9 Październik 2002 ...którzy mają czas i chęci czasem połazić po bunkrach (cytadela), przeszkolić mnie z obsługi wykrywacza (bo zamierzam kupić), itd.Pozdrawiam!
Gość Napisano 10 Październik 2002 Napisano 10 Październik 2002 Z czasem to u mnie bywa różnie, ale chęci mam wielkie i możemy od czasu do czasu gdzieś razem wyskoczyć. Pisz na mój adres: beyo@poczta.onet.pl
Gość Napisano 12 Październik 2002 Napisano 12 Październik 2002 Ja jestem z poznania i z paroma kumplami jestesmy chetni na takie sprawy. Mail: michal@snela.com.pl
Gość Napisano 12 Październik 2002 Napisano 12 Październik 2002 Cześć. Chętnie bym wyskoczył na jakieś poszukiwanie. Mam parę map Poznania i okolic. Własnego sprzętu nie mam. Daj znać. Pozdrawiam Jones Bournemój mail: jonesbourne@interia.pl
Gość Napisano 12 Październik 2002 Napisano 12 Październik 2002 Ja też jestem z kumplem z Poznania i bylibyśmy chętni na takie coś. Daj znać na maila kacyk85@gazeta.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.