ARQ Napisano 7 Sierpień 2004 Napisano 7 Sierpień 2004 to na 100% czesc zapalnika tylko nie jestem pewien jakiej produkcji w miejscu otworów znajdowały sie sruty które blokowały iglice po nacisnieciu tuleja zsuwała sie sruty wypadały przez prostokatne otwory tym samym zwalniajac iglice... znalazłem kiedys kilka takich tyle ze w komplecie razem z ładunkiem :) pozdrawiam...
Monti Napisano 6 Sierpień 2004 Napisano 6 Sierpień 2004 Najprawdopodobniej jakaś nóżka od czegoś z regulacją długości.
MieszkoT Napisano 9 Sierpień 2004 Autor Napisano 9 Sierpień 2004 To aby nie było wątpliwości, znalazłem to w miejscu w lesie gdzie przez całe życie mógłbym chodzić z wykrywaczem i przynosić jakieś czystko wojenne znaleziska...ale ja się nie chwalę:>>>
ARQ Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 równiez (nie chwalac sie) mieszkam w okolicy gdzie nawet nie trzeba miec wykrywki żeby przyniesc cos z lasu oczywiscie wojennego....
ARQ Napisano 6 Sierpień 2004 Napisano 6 Sierpień 2004 Jest to czesc zapalnika prawdopodobnie od radzieckiej miny przeciwpiechotnej....
Pytanie
MieszkoT
Jedna rurka włożona jakby w drugą
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.