nr44 Napisano 5 Sierpień 2004 Autor Napisano 5 Sierpień 2004 proszę o identyfikację, do czego ten pocisk?dzieki
nr44 Napisano 5 Sierpień 2004 Autor Napisano 5 Sierpień 2004 proszę o identyfikację, do czego ten pocisk?dzieki
mietek Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 Jakas z 20mm p-panc, ale jaka to trudno rzec.W każdym razie jak to ten na fotce, to bym się go pozbył.Zobacz na przekroje: http://www.geocities.com/russianammo/Cutaways.htmljest tam p-panc z białym fosforem.
Dziki Napisano 8 Sierpień 2004 Napisano 8 Sierpień 2004 do ...Dokładnie... Na czerownym świetle można przejść 99 razy a za 100 coś się stanie. Podejście dosyć ciekawe, skoro zafunowałeś fantowi kąpiele w odrdzeiwaczu i inne atrakcje zanim dowiedziałeś się co to dokładnie jest.
Gość Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 oj,kolego szybciutko leć do lasu i zakop go 2 razy głebiej niż leżał!życie ci nie miłe?takie paskudztwa do domu zanosić!pozdrawiam i życze więcej rozsądku!
nr44 Napisano 5 Sierpień 2004 Autor Napisano 5 Sierpień 2004 dzieki za szybki odzew, a Tak na marginesie to tylko koleżeńska przysługa - zamieściłem fote; ja od takich rzeczy z daleka.pozdrawiam nr44
mp Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 a najlepsze jest to ze wykopalem taki sam , i najgorsze jest to ze go wzialem ,zaraz jutro lece go zakopac ....
Gość Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 Taak, skoro jest to taki niebezpieczny fant, to czy nie macie dylematu pt. A jak coś się złego stanie przy zakopywaniu, skoro go czyściłem i nic się z nim nie stało po kąpieli w odrdzewiaczu i szorowaniu drucianą szczotką, to może go zostawić na pamiątkę :).
MieszkoT Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 Jasne postaw najlepiej na telewizorze, ładnie by się prezentował na kostce 2 kg plastyku obłożony trotylem, aha i nie zapomnij o często używanej popielniczce aby obok stała. Zrobisz jak uważasz...tylko że nie jest to rzecz na tyle wartościowa, aby to robić. Jak mieszkasz sam to pół biedy...ale jak z kimś to narażasz innych, pamiętaj. Hasło dla ciebie? O tak jest: Nie bój się inteligencji, ale głupoty". Pozdrawiam wszystkich kamikadze
Gość Napisano 6 Sierpień 2004 Napisano 6 Sierpień 2004 Dzięki Mieszko za dobre rady, ale na TV zabrakło miejsca, gdyż stoją tam ładniejsze rzeczy / nic z wykopków, wartościowe dla mnie pamiątki/. Aha, jest jeszcze jeden jeden problem : nie palę papierosów ani fajki.POZDRAWIAM WSZYSTKICH INTELIGENTNYCH
efes Napisano 21 Sierpień 2004 Napisano 21 Sierpień 2004 Mimo ,że na to nie wygląda w środku jest materiał wybuchowy lub zapalający/aluminiowy cylinder o średnicy ołówka /z tyłu zakręcone aluminiowym korkiem.Bezpieczne są tylko te puste w środku.Są to pociski 20mm od działek pokładowych niemieckich.Lepiej mieć w kolekcji coś o czym wiesz na 100% ,że nie zrobi Ci KUKU.pozdr efes
Gość Napisano 8 Sierpień 2004 Napisano 8 Sierpień 2004 Był w takim stanie, że dopiero po kąpieli i innych atrakcjach zaczął cokolwiek przypominać.
mietek Napisano 6 Sierpień 2004 Napisano 6 Sierpień 2004 do ...Nie ma problemu, mozesz robic co chcesz. Jesli masz wiedze taka aby odroznic bezpieczne 20mm p-panc od tych niebezpiecznych. Jednak czy inni mają?Tego typu zachętami a mi się nic nie stało" możesz kogoś przekonać, ten zaś straci palce- warto się przechwalać kosztem zagrożenia dla innych?
Pytanie
nr44
proszę o identyfikację, do czego ten pocisk?
dzieki
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.