Gość Napisano 4 Styczeń 2002 Share Napisano 4 Styczeń 2002 OSTATNIO PROWADZONE PRACE TO PENETRACJA SZTOLNI W OKOLICY \GONTOWEJ\" PRZEZ 'TPiE' Z GŁUSZYCY . WYNIKI BADAŃ OPUBLIKOWANE BĘDĄ JAK NAJPRĘDZEJ..WCIĄŻ POWRACA DEBATA NA TEMAT PRZYSZŁYCH PRAC W GÓRACH SOWICH ..PRAWDA JEST TAKA , ŻE ZIMA KAŻDEMU DAJE SIĘ WE ZNAKI I JAK NA RAZIE ŻADNE PRACE SIĘ NIE ODBYWAJĄ.. CHĘTNI DO EKSPLORACJI MOGĄ CO NAJWYŻEJ POŁAZIĆ PO DOSTĘPNYCH SZTOLNIACH KOMPLEKSU \RIESE\" I ZABRAĆ KILKA KAMIENI NA PAMIĄTKĘ .. SZAŁ ZACZNIE SIĘ NA WIOSNĘ GDY ZNIKNĄ SNIEGI ALE I TAK BEZ DOBREGO SPRZĘTU NIE MA PO CO PRZYJEŻDZAĆ..CHYBA ŻE KTOŚ OGLADAŁ \NIE DO WIARY\" I CHCE ZOBACZYC COŚ CZEGO NIE MA... NARAZIE TYLE ..BEDZIE WIĘCEJ.. POZDRAWIAM KUSKUS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Styczeń 2002 Share Napisano 4 Styczeń 2002 Kuskus1,wygląda na to,że jesteś z tamtych stron,a w ogóle nie wiesz co się dzieje...Tylko w listopadzie w Eulengebirge działało przynajmniej 6 grup z całej Polski.I nie było to łażenie po lasach z mapą turystyczną Gór Sowich.pozdrawiam serdecznie i czekam w napięciu na dalsze rewelacjeMEKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Styczeń 2002 Share Napisano 4 Styczeń 2002 Pisząc o penetracji sztolni w masywie Gontowej masz na myśli odkopywanie sztolni, którą kilka lat temu odkopali i spenetrowali poszukiwacze z Wałbrzycha i Świdnicy?Słyszałem, że szczytnym zamierzeniem jest zabranie wózka do urobku z jej wnętrza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Styczeń 2002 Share Napisano 6 Styczeń 2002 WITAM WAS ! DROGA WIKI TO PRAWDA , ŻE NA JESIEŃ BYŁO TAM KILKA TEAM`ÓW ALE ROBILI TO CO PRAWIE WSZYSCY - ODKRYWANIE TEGO CO ZNA JUŻ TYSIĄCE LUDZI ... A WIĘC NIC DO ŻELAZNEGO KANONU ODKRYĆ NIE WNIEŚLI ... A POZA TYM PANIE KMICIC - JEŻELI DLA PANA ORYGINALNY WÓZEK DO UROBKU JEST TYLKO ZŁOMEM , TO PROSZĘ SIĘ POCHWALIĆ SWOIMI ODKRYCIAMI NA TYM TERENIE ... CHYBA PAN WIE , ŻE NP. NA \OSÓWCE\" SĄ WYSTAWIONE WAGONIKI ALE SĄ ONE WSPÓŁCZESNE !! WIĘC JAK WIDAĆ TAKI EKSPONAT JEST COŚ WART ... POZA TYM JEGO WYCIĄGNIĘCIE TRWAŁO DŁUGO I WYMAGAŁO SPORO WYSIŁKU - MOJEGO I MYCH TOWARZYSZY ... JA NIE ODGANIAM LUDZI OD POSZUKIWAŃ NA MOIM TERENIE , TYLKO MÓWIĘ JAKIE SĄ REALIA TYCH PSEUDOEKSPLORACJI ... ZAPRASZAM DO POSZUKIWAŃ , ALE PRZESTRZEGAM , ŻE NIE WYSTARCZY POSIEDZIEĆ KILKA DNI Z SAPERKĄ W LESIE .... SPRZET JEST WAŻNY ALE WYTRWAŁOŚĆ I MOZOLNA PRACA RĄK -TO JEST SUKCES . SAM SIĘ O TYM PRZEKONAŁEM ... DO ZOBACZENIA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Styczeń 2002 Share Napisano 6 Styczeń 2002 Drogi panie Kuskus widze ze orientuje sie Pan w temacie Osowki Włodaża i nie tylko.Znam tamte okolice czesto tam jezdze i jestem zaprzyjazniony z okolicznymi badaczami tematu chocby z przewodnikami z Osówki,znam Urbasiów i Jackia,ktorego wszyscy znaja w Głuszycy.Moze my tez sie znamy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Styczeń 2002 Share Napisano 10 Styczeń 2002 ZNAM ..... ZNAM ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Styczeń 2002 Share Napisano 10 Styczeń 2002 w związku z tym proponuję tradycyjny uścisk dłoni i wymianę wizytówek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Styczeń 2002 Share Napisano 14 Styczeń 2002 zapraszam na mój e-mail MEKA.. jak chcesz.. pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.