konger Posted October 7, 2002 Author Share Posted October 7, 2002 Mam do Was pytanie: W związku z planowanym odwiedzeniem tych miejsc samochodem proszę o odpowiedź, czy da radę podjechać pod same obiekty? Czy są to drogi leśne czy gminne? Czy nikt się nie przyczepi do tego, że chcemy tam podjechać samochodem, pozwiedzać, rozpalić ognisko i przespać się w obiektach...Z góry dzięki za każdą odpowiedź.Już kilka razy uciekałem przed strażą leśną bądź leśnikami i więcej nie zamierzam.Czy naklejka Nadleśnictwo coś tam naklejona na drzwiach pomoże, gdy auta będą same w lesie stały i akurat jakiś leśniczy będzie przejeżdżał. Pytam bo po lasach wg prawa jeździć nie wolno, raz mnie złapali i się dowiedziałem.PozdrawiamKonger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 7, 2002 Share Posted October 7, 2002 Mi pomagała w puszczy augustowskiej naklejka nadleśnictwa ( jakieś nadleśnictwa z pomorza :-), dodatkowo miesięcznik Las polski" pyrgnięta na tylnej półce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 7, 2002 Share Posted October 7, 2002 Krzystkowice(obiekt po prawej stronie drogi Krzystkowice-Lubsko)-podjedziesz autem pod same obiekty .Polecam stacje transformatorów,baseny z kolorową wodą , rampę koło torów kolejowych i magazyny prochu . W zasadzie jak zostawisz auto na leśnym parkingu koło bram wjazdowych to wszystko w kilka godzin obejdziesz nogami bo betonówki są niekiedy w złym stanie jak na auto osobowe .Zasieki - spokojnie wjedziesz autem , bylebyś nie pobłądził . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.