buchheide Napisano 4 Sierpień 2004 Autor Napisano 4 Sierpień 2004 Witam!Znalazłem to niedaleko poniemieckich koszar. Najprawdopodobniej jest to wieniec od czapki, ale od jakiej? Z tyłu mocowanie 3 drutami. Dziękuję za każdą podpowiedź.PozdrowieniaBuchheide
buchheide Napisano 4 Sierpień 2004 Autor Napisano 4 Sierpień 2004 Witam!Znalazłem to niedaleko poniemieckich koszar. Najprawdopodobniej jest to wieniec od czapki, ale od jakiej? Z tyłu mocowanie 3 drutami. Dziękuję za każdą podpowiedź.PozdrowieniaBuchheide
Romel79 Napisano 4 Sierpień 2004 Napisano 4 Sierpień 2004 Przypomina mi to japońską chryzanteme (podobne ale to nie to).pozdrRomel
Romel79 Napisano 7 Sierpień 2004 Napisano 7 Sierpień 2004 Jeśli była by to Japońska chryzantema to też pewnie było by to wojskowe, Złota chryzantema jak się nie myle jest symbolem cesarzy Japońskich, Była np umieszczana na dziobach okrętów wojennych.pozdrRomel
Pytanie
buchheide
Witam!
Znalazłem to niedaleko poniemieckich koszar. Najprawdopodobniej jest to wieniec od czapki, ale od jakiej? Z tyłu mocowanie 3 drutami. Dziękuję za każdą podpowiedź.
Pozdrowienia
Buchheide
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.