Skocz do zawartości

NOWY NR ODKRYWCY

Łukasz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Spóźnianie sie Odkrywcy to już tradycja. U mnie to spóźnia się on o 1,5 tygodnia więcej niż w innych miastach.
Napisano
Nowy już jest! Mam go w rękach, oczekajce jeszcze mnutkę, bo pewnie nie dojechał na czas. Ponieważ to ostatni numer, który zrobiłam, oficjalne się ze wszystkimi żegnam i dzięki za wszystko.
Joanna
Napisano
Joanno nie bylo dane spotkac sie nam w Srebrnej. Wielka szkoda. Chcialbym w tym miejscu podziekowac Ci za wszystko co zrobilas. Rozmowy z Toba byly bardzo budujace, wiele ciekawych rzeczy dowiedzialem sie od Ciebie, a prawde powiedziawszy to dzieki Tobie zainteresowalem sie Gorami Sowimi :). Zawdzieczam Ci duzo i napewno tego nie zapomne.
Do zobaczenia gdzies na wykopkach badz na szlaku kolejnej przygody.

Serdecznie pozdrawiam

Kruk Rafał - kruku - GG566056
Napisano
Kruku, Ty łobuzie, dlaczego właściwie nie zobaczyliśmy sie w Srebrnej Górze? Ty sie lepiej wytłumacz. Joanna
Napisano
kruku przestan pisac nekrologi :)
przeciez Joaska nie umiera i kto wie czy jej nowa praca nie wplynie dynamiczniej na srodowisko i rynek eksploracyjny.
pozdr
rk
Napisano
Szkoda,że odchodzisz z redakcji.
Numery z Tobą przechodzą do historii jako niezapomniane przygody.Nauczyłaś mnie eksploracji i sprawiłaś ,że stała sie moją pasją.Szkoda.......ale może jeszcze kiedyś..........historia lubi się powtarzać.
Napisano
Szkoda Asiu, że odchodzisz z redakcji ale szkoda też, że będąc redaktorem naczelnym tak spontanicznie jak teraz nie uczestniczyłaś w rozmowach na forum. Wiem, że wtedy inaczej niż teraz odbierałaś krytyki skierowane do Ciebie bezpośrednio i do pisma ale sprawy potoczyły by się pewnie inaczej. Tak mi się przynajmniej wydaje. Skończył się następny etap tego pisma jak kiedyś skończył się kiedyś spontaniczny początek pisma z udziałem Marysi. Jeszcze raz szkoda !!!
Napisano
To prawda, nareszcie mogę spojrzeć na wszystko z dystansu, a poza tym nareszcie mam komputer, z którego mogę wchodzić na listę. Z tego, na którym pracowałam w ODKRYWCY nie mogłam. Pozdrowienia Joanna
Napisano
A jak Odkrywcy nie bylo w Empiku tak nie ma. Bylem wczoraj - 9 pazdziernika i nie ma. Stoi stary. I wiecie co poczulem z jednej strony zlosc a z drugiej satysfakcje, bo upewnilem sie ze wiarygodnosc tego pisma siegnela eksploracyjnego poziomu - ziemi.
Napisano
Proteus: mam prosbe - czy istnieje mozliwosc wyjasnienia na forum jakie to zmiany (oprocz odejscia Joanny) zaszly w redakcji. Kto jest teraz wlascicielem gazety, jaki jest plan redakcyjny, co zamierza gazeta zrobic aby podniesc wiarygodnosc, z kim zamierza wspolpracowac, jakie materialy zamierza publikowac, itp. Czy nadal bedziemy zyli w niepewnosci i strachu co redakcja zamierza zrobic. Interesuje mnie to jako potencjalnego czytelnika, nie kupuje gazety juz dlugo i nie bede jej kupowal dopoki nie bedzie wiadomo jakie zmiany maja zaistniec. I oczywiscie wiem, ze jak nie chce to nie musze kupowac :)).

Prosze abys napisal co zamierzasz zrobic z nowa redakcja aby gazeta BYLA dobra !!!.

kruku - Kruk Rafal - GG 566056
Napisano
we Wrocławiu w Empiku wczoraj był i potwierdzam słowa Harrysa India i Wojtek Stojak naskrobali niezłe artykuliki , a legendarny we Wrocławiu patent na poszukiwania -sito i łopata w opowiadaniu W. Stojaka jest opisany rewelacyjnie
Napisano
A o której godzinie , bo ja byłem po 17-tej . i najnowszego jeszcze niebyło !?
Napisano
Do Kruka.
Jesteś bardzo dobrze poinformowany - jak nie chcesz to nie musisz: ani wiedzieć, ani kupwać, ani czytać.
Napisano
O 21 nie bylo jeszcze w Warszawie. Popieram kruka, Proteus napisz jasno na pierwszej stronie jaka bedzie wizja Odkrywcy na przyszlosc. Warto uprzedzic fakty i rozgromic plotki

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie