Łukasz Napisano 6 Październik 2002 Autor Napisano 6 Październik 2002 Wie ktoś coś na temat nowego numeru? Kiedy będzie?
muzzy Napisano 6 Październik 2002 Napisano 6 Październik 2002 Joasia już pisała o tym w jednym ze swoich ostatnich postów - nowy numer powinien się ukazać już jutro.
Łukasz Napisano 7 Październik 2002 Autor Napisano 7 Październik 2002 KURDE, BYŁEM W EMPIKU I.... JAJO! NIE MA ODKRYWCY!!!
Gość Napisano 7 Październik 2002 Napisano 7 Październik 2002 Spóźnianie sie Odkrywcy to już tradycja. U mnie to spóźnia się on o 1,5 tygodnia więcej niż w innych miastach.
past Napisano 8 Październik 2002 Napisano 8 Październik 2002 tylko nie dalej jak w czerwcu redakcja obiecywałe że wszystko będzie już terminowo , mineły 2 miechy i to samo
Gość Napisano 8 Październik 2002 Napisano 8 Październik 2002 Nowy już jest! Mam go w rękach, oczekajce jeszcze mnutkę, bo pewnie nie dojechał na czas. Ponieważ to ostatni numer, który zrobiłam, oficjalne się ze wszystkimi żegnam i dzięki za wszystko.Joanna
Gość Napisano 8 Październik 2002 Napisano 8 Październik 2002 Joanno nie bylo dane spotkac sie nam w Srebrnej. Wielka szkoda. Chcialbym w tym miejscu podziekowac Ci za wszystko co zrobilas. Rozmowy z Toba byly bardzo budujace, wiele ciekawych rzeczy dowiedzialem sie od Ciebie, a prawde powiedziawszy to dzieki Tobie zainteresowalem sie Gorami Sowimi :). Zawdzieczam Ci duzo i napewno tego nie zapomne. Do zobaczenia gdzies na wykopkach badz na szlaku kolejnej przygody.Serdecznie pozdrawiamKruk Rafał - kruku - GG566056
Gość Napisano 8 Październik 2002 Napisano 8 Październik 2002 Kruku, Ty łobuzie, dlaczego właściwie nie zobaczyliśmy sie w Srebrnej Górze? Ty sie lepiej wytłumacz. Joanna
Gość Napisano 8 Październik 2002 Napisano 8 Październik 2002 kruku przestan pisac nekrologi :)przeciez Joaska nie umiera i kto wie czy jej nowa praca nie wplynie dynamiczniej na srodowisko i rynek eksploracyjny.pozdrrk
Gość Napisano 8 Październik 2002 Napisano 8 Październik 2002 Szkoda,że odchodzisz z redakcji.Numery z Tobą przechodzą do historii jako niezapomniane przygody.Nauczyłaś mnie eksploracji i sprawiłaś ,że stała sie moją pasją.Szkoda.......ale może jeszcze kiedyś..........historia lubi się powtarzać.
Gość Napisano 8 Październik 2002 Napisano 8 Październik 2002 Szkoda Asiu, że odchodzisz z redakcji ale szkoda też, że będąc redaktorem naczelnym tak spontanicznie jak teraz nie uczestniczyłaś w rozmowach na forum. Wiem, że wtedy inaczej niż teraz odbierałaś krytyki skierowane do Ciebie bezpośrednio i do pisma ale sprawy potoczyły by się pewnie inaczej. Tak mi się przynajmniej wydaje. Skończył się następny etap tego pisma jak kiedyś skończył się kiedyś spontaniczny początek pisma z udziałem Marysi. Jeszcze raz szkoda !!!
Gość Napisano 9 Październik 2002 Napisano 9 Październik 2002 To prawda, nareszcie mogę spojrzeć na wszystko z dystansu, a poza tym nareszcie mam komputer, z którego mogę wchodzić na listę. Z tego, na którym pracowałam w ODKRYWCY nie mogłam. Pozdrowienia Joanna
past Napisano 9 Październik 2002 Napisano 9 Październik 2002 no to prosimy o opinie na poruszane tematy
proteus Napisano 9 Październik 2002 Napisano 9 Październik 2002 Wyjasniamy niezorientowanym , że w redakcji odkrywcy we Wroclawiu stale lacze z internetem dziala od listpada 2000.
Gość Napisano 10 Październik 2002 Napisano 10 Październik 2002 A jak Odkrywcy nie bylo w Empiku tak nie ma. Bylem wczoraj - 9 pazdziernika i nie ma. Stoi stary. I wiecie co poczulem z jednej strony zlosc a z drugiej satysfakcje, bo upewnilem sie ze wiarygodnosc tego pisma siegnela eksploracyjnego poziomu - ziemi.
Gość Napisano 10 Październik 2002 Napisano 10 Październik 2002 Proteus: mam prosbe - czy istnieje mozliwosc wyjasnienia na forum jakie to zmiany (oprocz odejscia Joanny) zaszly w redakcji. Kto jest teraz wlascicielem gazety, jaki jest plan redakcyjny, co zamierza gazeta zrobic aby podniesc wiarygodnosc, z kim zamierza wspolpracowac, jakie materialy zamierza publikowac, itp. Czy nadal bedziemy zyli w niepewnosci i strachu co redakcja zamierza zrobic. Interesuje mnie to jako potencjalnego czytelnika, nie kupuje gazety juz dlugo i nie bede jej kupowal dopoki nie bedzie wiadomo jakie zmiany maja zaistniec. I oczywiscie wiem, ze jak nie chce to nie musze kupowac :)).Prosze abys napisal co zamierzasz zrobic z nowa redakcja aby gazeta BYLA dobra !!!.kruku - Kruk Rafal - GG 566056
past Napisano 10 Październik 2002 Napisano 10 Październik 2002 we Wrocławiu w Empiku wczoraj był i potwierdzam słowa Harrysa India i Wojtek Stojak naskrobali niezłe artykuliki , a legendarny we Wrocławiu patent na poszukiwania -sito i łopata w opowiadaniu W. Stojaka jest opisany rewelacyjnie
Gość Napisano 10 Październik 2002 Napisano 10 Październik 2002 A o której godzinie , bo ja byłem po 17-tej . i najnowszego jeszcze niebyło !?
Gość Napisano 10 Październik 2002 Napisano 10 Październik 2002 Do Kruka.Jesteś bardzo dobrze poinformowany - jak nie chcesz to nie musisz: ani wiedzieć, ani kupwać, ani czytać.
Gość Napisano 10 Październik 2002 Napisano 10 Październik 2002 O 21 nie bylo jeszcze w Warszawie. Popieram kruka, Proteus napisz jasno na pierwszej stronie jaka bedzie wizja Odkrywcy na przyszlosc. Warto uprzedzic fakty i rozgromic plotki
Łukasz Napisano 10 Październik 2002 Autor Napisano 10 Październik 2002 U mnie w Białymstoku jeszce ODKRYWCY nowego ni ma, i powiedzcie co ja mam, kurde robic??!?!?
Bocian Napisano 10 Październik 2002 Napisano 10 Październik 2002 Przestać sobie nabijać cyferkę koło nicka. Albo zadzwonić do kolportera.
Łukasz Napisano 10 Październik 2002 Autor Napisano 10 Październik 2002 SOrki Bocian, ale o co Ci chodzi? Niezbyt rozumiem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.