sanshin Napisano 1 Sierpień 2004 Autor Napisano 1 Sierpień 2004 Witam!Dzis na wykopkach trafiłem jakaś dziwną skrzynkę, nie ma ona pokrywki a w rogu jest mała tabliczka.Z powodu braku w sprzęcie zamieszczam rysunek skrzynki i tabliczki.Napis na tabliczce jest taki:Nacht 1TagNacht 2Dokładnie tak brzmi napis.Będę wdzieczy za pomoc w identyfikacji.PzdrSanshin
sanshin Napisano 1 Sierpień 2004 Autor Napisano 1 Sierpień 2004 Witam!Dzis na wykopkach trafiłem jakaś dziwną skrzynkę, nie ma ona pokrywki a w rogu jest mała tabliczka.Z powodu braku w sprzęcie zamieszczam rysunek skrzynki i tabliczki.Napis na tabliczce jest taki:Nacht 1TagNacht 2Dokładnie tak brzmi napis.Będę wdzieczy za pomoc w identyfikacji.PzdrSanshin
sanshin Napisano 1 Sierpień 2004 Autor Napisano 1 Sierpień 2004 Skrzynka jest prostokątna.Niestety nie mogę załadować rysunki.pzdrSanshin
mp Napisano 1 Sierpień 2004 Napisano 1 Sierpień 2004 najlepsze jest to ze znalazles to bez wykrywki ,metr odemnie kiedy ja kopalem ;)po polski bedzie to tak :Noc 1DzieńNoc 2
sanshin Napisano 1 Sierpień 2004 Autor Napisano 1 Sierpień 2004 Nie koniecznie.Moga to byc terminy wieloznaczne.W niemiecki jest duzo słów ktore maja wiele znaczeń ale kto wie.pzdrSanshin
mp Napisano 1 Sierpień 2004 Napisano 1 Sierpień 2004 raczej to nic wojskowego niebedzie choc kto wie ...
sanshin Napisano 1 Sierpień 2004 Autor Napisano 1 Sierpień 2004 Blacha do pieczneia babci Helgi:)pzdrSanshin
sanshin Napisano 1 Sierpień 2004 Autor Napisano 1 Sierpień 2004 Czy nikt nie wie co to moze być za skrzynka?pzdrSanshin
Pytanie
sanshin
Napis na tabliczce jest taki:
Nacht 1
Tag
Nacht 2
Dokładnie tak brzmi napis.
Będę wdzieczy za pomoc w identyfikacji.
Pzdr
Sanshin
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.