sapertorun Napisano 31 Lipiec 2004 Autor Napisano 31 Lipiec 2004 Prosze o pomoc w rozszyfrowaniu skrótu liter na medaliku.Pozdrawiam.
ZnaChoR Napisano 31 Lipiec 2004 Napisano 31 Lipiec 2004 takich szyfrów to chyba nawet enigma niemiała :-)pzdr.ZnaChoR
ZnaChoR Napisano 31 Lipiec 2004 Napisano 31 Lipiec 2004 jak możesz to zapodaj lepszym skanem lub fotką tego medalika!nie da się szczegółowo odczytać literek na nimpzdr.ZnaChoR
Maciej G Napisano 31 Lipiec 2004 Napisano 31 Lipiec 2004 Ale zbieg okoliczności !!!! DziŚ wykopałem identyczny. Z tyłu jest jakiś święty i z lewej jakis napis ..GRVXYP !!!Pozdrawiam Saper !
Maciej G Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 To jest fotka mojego medalika , plomby i czegoś jeszcze - czego to nie wiem !
Maciej G Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 Przy okazji mam pytanie co to jest na dole po prawej stronie ?Końcówka pochwy od bagnetu ? Czy może pałki od werbla ?
Maciej G Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 Przy okazji mam pytanie co to jest na dole po prawej stronie ?Końcówka pochwy od bagnetu ? Czy może pałki od werbla ?
Gość Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 Ja też znalazłem identyczny medalik na pobojowisku powstania listopadowego także nie jest to popularny medalik.
sapertorun Napisano 1 Sierpień 2004 Autor Napisano 1 Sierpień 2004 Tu Atylla rozgryzł skrócik.http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=6210 Pozdrawiam Sapertorun.
Pytanie
sapertorun
Prosze o pomoc w rozszyfrowaniu skrótu liter na medaliku.Pozdrawiam.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.