metalt Napisano 28 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2004 Witam znalazłem takiego orzełka. Czy ktos wie jakie formacje go używał(prawdopodobnie należał do 33pułku fizylierów)może ktoś z Was zna jakieś strony lub posiada zdjęcia, lub informacje na temat tego pułku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHARKYGSM Napisano 28 Lipiec 2004 Share Napisano 28 Lipiec 2004 daj na priva : sharkygsm@post.pldam Vi male info i mam sprawepozdrJacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHARKYGSM Napisano 28 Lipiec 2004 Share Napisano 28 Lipiec 2004 34 pulk i 2 kompanie 33 pulku tak jak piszesz u nas walczyly - znalazłes albo pod łodzią lub nad Pilicą ewentualnie Narwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
metalt
Witam znalazłem takiego orzełka. Czy ktos wie jakie formacje go używał(prawdopodobnie należał do 33pułku fizylierów)może ktoś z Was zna jakieś strony lub posiada zdjęcia, lub informacje na temat tego pułku??
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.