Guest Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 WitamKto z szanwonych kolegow wybiera sie w sobote na otwarcie muzeum Powstania War. ??Moze sie spotkamy przy okazji porannego oficjalnego otwarcia.Pozdro F. Link to comment Share on other sites More sharing options...
turtur Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Witam,ja bym sie wybral, tylko o ktorej godzinie jest otwarcie?Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piorek Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Witam,tu jest program obchodow:http://www.1944.pl/index.php?id=569Piorek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Tylko, że inscenizacja będzie w sobotę 7-go o mniej więcej 19:15 - 19:30.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mp Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 ja na 80 % bede na inscenizacji ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piorek Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Na stronie Muzeum pojawilo sie:http://www.1944.pl/index.php?id=54&backPID=13&tt_news=194Aktywny udzial?! Co to ma byc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyder Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Ja mam zamiar się wybrać na oficjalne otwarcie w sobotę o 9:30.Ale na forum Muzeum PW doczytałem się, że podobno wstęp tylko za zaproszeniami. Nigdzie nie mogę zweryfikować tej informacji. W oficjalnym programie na temat zaproszeń milczą.Może Wy wiecie coś więcej?PozdrawiamPaweł Spyder" Liszewski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ja Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Też słyszałem że wstęp jest tylko za zaproszeniami. W gruncie rzeczy można się było tego spodziewać , przecież tam będą same najważniejsze osoby w Wawie no i byli powstańcy oczywiście.Słyszałem od znajomego powstańca że podobno niektórzy dostają zaproszenia na otwarcie ze Związku Powstańców Warszawy (jak pomyliłem nazwe to sorry, dokładnej nie znam). Ja sie wybiore na otwarcie bo jest to ze 2 ulice ode mnie,z resztą nawet kawałek muzeum widze z okna :DPozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piorek Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Witam,dzisiejsze wydanie Metro (darmowa gazeta) strona 11 dokladny opis co i gdzie sie bedzie dzialo oraz info ktore imprezy wymagaja zaproszen, niestety przy otwarciu muzeum jest dopisek ylko z zaproszeniami"PiorekP.S. Strona tej gazety www.metro.gazeta.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
adler153 Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 na forum strony muzeum Powstania jest info, ze zaproszenie mozna otrzymac w gmachu Prudentialu (Hotel Warszawa) przy pl. Powstancow.pozdrawiamth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kopi Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Witam.Byłem dzisiaj w Prudentialu i zaproszenia dawali tylko kombatantom - byłym Powstańcom. Mi nie dali. Powiedzieli, że 31 lipca jest otwarcie dla kombatantów a 1 sierpnia bedzie ogólnodostępny wstęp. Tylko pewnie będzie niezły tłok. Ale to bardzo ważna chwila. Po 40-paru latach rządów czerwonych, i kilkunastu latach rządów różowo-czarnych w końcu Muzeum Powstania Warszawskiego. To ważne wydarzenie.PozdrawiamKopi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.