Skocz do zawartości

Muzeum PW 1944

Gość Fahrenheit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam

Kto z szanwonych kolegow wybiera sie w sobote na otwarcie muzeum Powstania War. ??

Moze sie spotkamy przy okazji porannego oficjalnego otwarcia.

Pozdro

F.
Napisano
Tylko, że inscenizacja będzie w sobotę 7-go o mniej więcej 19:15 - 19:30.
Pozdrawiam
Napisano
Ja mam zamiar się wybrać na oficjalne otwarcie w sobotę o 9:30.

Ale na forum Muzeum PW doczytałem się, że podobno wstęp tylko za zaproszeniami. Nigdzie nie mogę zweryfikować tej informacji. W oficjalnym programie na temat zaproszeń milczą.
Może Wy wiecie coś więcej?

Pozdrawiam

Paweł Spyder" Liszewski
Napisano
Też słyszałem że wstęp jest tylko za zaproszeniami. W gruncie rzeczy można się było tego spodziewać , przecież tam będą same najważniejsze osoby w Wawie no i byli powstańcy oczywiście.Słyszałem od znajomego powstańca że podobno niektórzy dostają zaproszenia na otwarcie ze Związku Powstańców Warszawy (jak pomyliłem nazwe to sorry, dokładnej nie znam).
Ja sie wybiore na otwarcie bo jest to ze 2 ulice ode mnie,z resztą nawet kawałek muzeum widze z okna :D

Pozdrawiam
Napisano
Witam,
dzisiejsze wydanie Metro (darmowa gazeta) strona 11 dokladny opis co i gdzie sie bedzie dzialo oraz info ktore imprezy wymagaja zaproszen, niestety przy otwarciu muzeum jest dopisek ylko z zaproszeniami"
Piorek
P.S. Strona tej gazety www.metro.gazeta.pl
Napisano
na forum strony muzeum Powstania jest info, ze zaproszenie mozna otrzymac w gmachu Prudentialu (Hotel Warszawa) przy pl. Powstancow.

pozdrawiam
th.

Napisano
Witam.
Byłem dzisiaj w Prudentialu i zaproszenia dawali tylko kombatantom - byłym Powstańcom. Mi nie dali. Powiedzieli, że 31 lipca jest otwarcie dla kombatantów a 1 sierpnia bedzie ogólnodostępny wstęp. Tylko pewnie będzie niezły tłok. Ale to bardzo ważna chwila. Po 40-paru latach rządów czerwonych, i kilkunastu latach rządów różowo-czarnych w końcu Muzeum Powstania Warszawskiego. To ważne wydarzenie.
Pozdrawiam
Kopi

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie