bolas Napisano 1 Październik 2002 Autor Napisano 1 Październik 2002 mam pytanie: w jaki sposób odkrywcy udało sie zdobyć te fotki z wrzesniowej galerii - o tym ze sa zrobione przez H.Jeagera wiedzialem - myslalem ze widzialem wiekszosc na timepix.com ale tu sa jeszcze lepsze zdjecia - czy ktos moze mi powiedziec czy sa jeszcze jakies inne nieznane zdjecia ? te z Tk-3 sa rewelacyjne, podobnie jak te z FT-17 - czy sa jeszcze jakies zdjecia z Oksywia/Helu ? Interesuja mnie szczegolnie wraki polskich okrętów w porcie wojennym na Helu (Gryf i Wicher)- widzialem tylko kilka zdjec z wybrzeza: 1 z Westerplatte, 2 z Kepy oksywskiej z grobami naszych żołnierzy oraz kilka z miasta Gdynii ... czy ktoś ma dostęp do innch zdjęć ? Jezli tak to prosiłbym o podesłanie mi ich na maila - tylko do użytku własnego - bez prawa do rozpowszechnienia i publikacji -jestem fanatykiem wrzesnia 1939 i zainteresowaly mnie strasznie te nowe fotki :))))pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.