mech Napisano 23 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2004 Szukam osoby z Bydgoszczy lub okolic dysponujące transportem i wolnym czasem. Wyjazdy w ciekawe miejsca nie tylko z wykrywką. Zapewniam ciekawe tematy. Zapraszam na www bunk prv pl. Strona w budowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Sierpień 2004 Share Napisano 4 Sierpień 2004 Bardzo chetnie, z szczególnym uwzględnieniem monet.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mech Napisano 6 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2004 Oj Michał Tobie tylko monetki w głowie :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mech Napisano 18 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2004 Rozumiem - każdy sam. Okieeej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mick01 Napisano 27 Sierpień 2004 Share Napisano 27 Sierpień 2004 Nie do konca sam każdy sobie, mozemy sie gdzies wybrac jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 18 Październik 2004 Share Napisano 18 Październik 2004 Chętnie się wybiorę... Gdzie i kiedy? Nie jestem co prawda z Bydgoszczy, ale daleko też nie mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mech Napisano 27 Październik 2004 Autor Share Napisano 27 Październik 2004 PG w każdej chwili można jechać. Jak by co to daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 Jasne, posłałem ci maila - mam wolny weekend... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk100 Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 kiedy Będzie zlot w Darłowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk100 Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 kiedy Będzie zlot w Darłowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misha72 Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 Zlot w Darłowie podobno końcem czerwca,ale najlepiej to zadzwonić do Mariana L.Co do wyjazdów w okolicach Bydy-chętnie porozmawiam na ten temat:)))Pozdro dla WSIE EVERYBODY:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.