Skocz do zawartości

Serwer ftp

turtur

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Udało mi sie wejść na chwilke i juz ktoz mnie wypchnął, po sciągnieciu jednego filmu....
Litości.... Tak rozumiem każdy chce wejść i ściągać, ale tez dodawać, dodawać.
Napisano
Witam!
Byłbym bardzo wdzięczny jakby ktoś wstawił na ftp polskie piosenki żołnierskie (mp3 i takie tam)
Z góry dzięki
Pozdro
P.S. Czemu niemogę nic ściągać z katalogu upload??
Napisano
No cóż nikt nie chce przesłać TEGO adresu, lecz możecie ścągnąć ode mnie na e-mule film dokumentalny Wojenne dni Warszawy" To na razie tyle, jak będę miał wolną chwilę, to podam tytuły pozostałych ok. 50-ciu filmów które będę udostępniał. Czołem!
Napisano
Następne filmy do ściągnięcia to: Fotoamator" (O gettcie w Łodzi), Czołgi", Narzędzia wojny-Luftwaffe". Powodzena. Mel.
Napisano
Oszaleć można!!!Ciągle zajęty jest ten serwer ftp o każdej porze dnia i nocy!!!!!!Ludzie przestancie tylko ściągać ale też coś wrzućcie!!!:-(
Napisano
Szanowni Koledzy.
Nie denerwujcie sie, ale kto rano wstaje temu Pan Bog daja. Dzis ja siedze na eftepie i zapodaje literature.
Lista ponizej.
(Osprey)(Military History)(Militaria)(Colonial)Battle In Africa 1879-1914 By Col Kurtz.pdf
[armor] - [Crowood Press] - [Hans Halberstadt] - Inside The Great Tanks.pdf
[armor] - [In Action n°29] - M41 Walker Bulldog.pdf
[armor] - [Squadron-Signal] - [In Action n°14] - Stug III.pdf
[armor] - [Squadron-Signal] - [In Action n°33] M3-Lee-Grant-(Andrews).pdf
[armor] - Jane's Tank Recognition Guide.pdf
[Armor] - Panther - [In Action n°11].pdf
[armor].-.[Squadron-Signal].-.[In.Action.n°21].-.SdKfz.251.-.[by.N-Lightened].pdf
[armor]_Marine.Light.Tanks.On.Guadalcanal.pdf
[Military] - Medieval Arms Armor and Tactics.pdf
[Squadron-Signal] - [Armor n°020] - T-34.pdf
Generalinspekteur Der Panzertruppen - Betriebs Und Kampfanleitung Panzer Tiger (1943).pdf
Osprey - Tiger I Heavy Tank.pdf
Squadron - Signal - [Armor nş027] - Tiger.pdf
US ARMY FM 22-100 Military Leadership.pdf
A bedzie wiecej ... :-))

Pozdrawiami i prosze o troche cierpliwosci.

Moskwa
Napisano
Witam,

mam ogromna prosbe. Korzystajecie z serwera ftp przy uzyciu programow specjalnie zrobionych do tego, a nie jak widze z poziomu przgladarki internetowej. Na tym serwerze jest tez inna strona i nie probujcie sie tam logowac, poniewaz wszystko pozniej wszystko wychodzi w statystykach logowania (widac, ze ktos od kilku dni bezskutecznie probuje sie zalogowac bezposrednio na stronie). Szef zaczyna cos podejrzewac.
Wiec jeszcze raz goracy apel NIE UZYWAJCIE PRZEGLADARKI INTERNETOWEJ DO LOGOWANIA SIE NA SERWER!!!

Licze na zrozumienie
Artur
Napisano
Witam poprosze adres do ftp mam troche filmow i muzyki do wrzucenia. Dziekuje z gory za dostep.pozdrawiam
Napisano
ludzie pomóżcie mi !!
jaki programik używaacie do tego ftp??oraz w jakiej formie mam wpisać ip żeby tam wejść(IP xxx.xxx.xxx, ftp://xxxx.xxx.xxx, xxxx.xxx.xxx czy też jakoś inaczej)??zaa cholere nie moge wejśc tam cały czas prubuje a tu ni ch..ja!!
pomóżcie!!!!
pzdr.ZnaChoR
Napisano

3) wypelniasz to okno (patrz foto)
-klikasz ok -teraz masz juz dodany ten ftp do swojej listy
-zaznaczasz go i wciskasz polacz
Limit to 3 osoby w jednym czasie -jesli beda juz 3 osoby podlaczone wyskoczy komunikat ze nie mozesz wejsc --to chyba wszystko.
Pozdrawiam MTC

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie