maskot5pu Napisano 20 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2004 wiem tylko że jest coś z ministerstwem wojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskot5pu Napisano 20 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2004 wiem tylko że jest coś z ministerstwem wojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Lipiec 2004 Share Napisano 20 Lipiec 2004 Ministerstwo Wojny - Służba SanitarnaMagazyn Centralnywata celulozowachirurgiczna50 gramów Komenda Mobilizacyjna(producent) Moyet P. & F., Gabriel, Perrin i Spólka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskot5pu Napisano 22 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2004 gupi frajer ze mnie było tego cały karton ale myślałe że to nie jest wojenne może ktoś się już z tym spotkał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 Może z wojny Polsko-Jaruzelskiej?Jadłem wtedy konserwy z zapasów szwedzkiej marynarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
maskot5pu
wiem tylko że jest coś z ministerstwem wojny
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.