tarnus Napisano 19 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2004 Wwitam, stałem się szczęśliwym posiadaczem kilku starych fotek, mam problem w ustaleniu wzorów mundurów i okresu kiedy fotki zostały zrobione. (1,2,4,5,6 to polskie mundury) 3 to chyba prusy. Prosze o informacje od znawców tematu.Pozdrawiam tarnus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tarnus Napisano 19 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2004 fotka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tarnus Napisano 19 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2004 fotka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tarnus Napisano 19 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2004 fotka 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tarnus Napisano 19 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2004 fotka 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tarnus Napisano 19 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2004 fotka 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Lipiec 2004 Share Napisano 19 Lipiec 2004 1 to łączność, mundur wz. 19 (jeśli się nie mylę).5 to z obsługi ckm. Pewnie po odznakach pułkowych będzie można stwierdzić, 4 legiony3 nie wiem, lecz te paski na kołnierzach też mogą świadczyć, że to jakiś Polak, dziwny mundur bez pagonów.6 to też jakiś żołnierz w mundurze z lat 20-tych.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Lipiec 2004 Share Napisano 19 Lipiec 2004 ...stwierdzić przynależność półkową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Lipiec 2004 Share Napisano 19 Lipiec 2004 dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
tarnus
Wwitam, stałem się szczęśliwym posiadaczem kilku starych fotek, mam problem w ustaleniu wzorów mundurów i okresu kiedy fotki zostały zrobione. (1,2,4,5,6 to polskie mundury) 3 to chyba prusy. Prosze o informacje od znawców tematu.
Pozdrawiam tarnus.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.