prezesszczepan Posted July 17, 2004 Author Share Posted July 17, 2004 Witam.Czy wiecie coś o tegorocznej imprezie militarnej w Czechach,Kralikach ? Szukałem informacji w internecie i nic nie znalazłem,i nie wiem czy się odbędzie.Z góry dzięki za wszelkie informacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
past Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 witam, wieczorem napisze ci wszelkie szczegóły , dorwałem ulotkę , ile przetłumacze tyle napisze(niby język podobny ale), w każdym razie jest w sierpniu, Link to comment Share on other sites More sharing options...
prezesszczepan Posted July 19, 2004 Author Share Posted July 19, 2004 Dzięki serdecznie za pomoc.Jakby co to jestem na gg 3406675,możesz pisać nawet w nocy,wtedy najczęściej jestem dostępny :-)Pozdrawiam Prezesszczepan Link to comment Share on other sites More sharing options...
j_a_c_e_k Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 Czesctu powinienes cosik znalezchttp://www.armyfort.com/cz/akce.php?id=41PZDR Link to comment Share on other sites More sharing options...
prezesszczepan Posted July 19, 2004 Author Share Posted July 19, 2004 Dzięki za pomoc już wszystko wiem.Możee się spotkamy w Kralikach.Pozdroprezesszczepan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.