prezesszczepan Napisano 17 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2004 Witam.Czy wiecie coś o tegorocznej imprezie militarnej w Czechach,Kralikach ? Szukałem informacji w internecie i nic nie znalazłem,i nie wiem czy się odbędzie.Z góry dzięki za wszelkie informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 19 Lipiec 2004 Share Napisano 19 Lipiec 2004 witam, wieczorem napisze ci wszelkie szczegóły , dorwałem ulotkę , ile przetłumacze tyle napisze(niby język podobny ale), w każdym razie jest w sierpniu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezesszczepan Napisano 19 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2004 Dzięki serdecznie za pomoc.Jakby co to jestem na gg 3406675,możesz pisać nawet w nocy,wtedy najczęściej jestem dostępny :-)Pozdrawiam Prezesszczepan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j_a_c_e_k Napisano 19 Lipiec 2004 Share Napisano 19 Lipiec 2004 Czesctu powinienes cosik znalezchttp://www.armyfort.com/cz/akce.php?id=41PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezesszczepan Napisano 19 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2004 Dzięki za pomoc już wszystko wiem.Możee się spotkamy w Kralikach.Pozdroprezesszczepan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.