mp Napisano 14 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2004 witam mam pytanie ,duzo jest osob z gdyni i okolic?? ,moze jakies wspolne wykopki ?? pzdrmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 WitajOsob z Gdyni i okolic jest cale mnostwo, spotykamy sie pod egidą Towarzystwa Przyyjaciół Sopotu w Dworku Sierakowkich. Dzisiaj tzn . w środe 14.07 o 17.30 jest spotkanie.Na poszukiwania meteorytów" czesto/gesto ;) chodzimy w duzych grupach, ZapraszamHerussPS. zobacz watek Spotkanie w Towarzystwie Przyjaciol Sopotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 Ja chodzę z MP i też gorąco zapraszam w szeregi TPS.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 małe sprostowanie:) MP sie na mnie zdenerwoawał za to ze napisalem że ze sobą chodzimy:) Mowie iz nic nie ma miedzy nami oprócz pasji.a chodziło mi o chodzenie z wykrywaczem;)pzdrsanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 to się zaczyna robić podejżane ;))) nawet ilość postów macie podobną ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 hehemasz racje to podejrzane to ich chodzenie " ;)Pozdro Heruss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 14 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2004 doigracie sie ,mowie wam to :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilhelm6 Napisano 15 Lipiec 2004 Share Napisano 15 Lipiec 2004 Witam!Panowie, nie oglądacie telewizji? To teraz ponoć normalne i nie ma się co ukrywać ani wstydzić!!!pozdrawiamwilhelm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 15 Lipiec 2004 Share Napisano 15 Lipiec 2004 czy ja musze składac ośwaidzczenie w mediach?:)Ja tylko liczyłem na domyslność członków forum którzy powinni wiedzieć iż mam na mysluc hdozenie z wykrywaczrem.I proszę wrócić do tematu wykopków w Gdyni;)pzdrSabshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 A gdzie dokladnie chcesz sie przejsc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 18 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2004 w Gdyni jest duzo miejsc do przeszukania ,trzeba bylo by razem cos ustalic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerule Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 mp-wyslalem ci na prv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 18 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2004 ok zapisalem Cie na gg ,czekam az sie zjawisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berlin Napisano 19 Lipiec 2004 Share Napisano 19 Lipiec 2004 khm, khm... ja też bym chętnie jakąś grupką się wybrał i przetestował swój nowy sprzęt :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.