Gość Napisano 11 Lipiec 2004 Share Napisano 11 Lipiec 2004 Witam co trzeba zrobić w twj misji .... op.liberator-final show-down ........... ukradłem jush czołg i co dalej ?????zabiłem wszystkich ?????????// Z góry DZIĘKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lipiec 2004 Share Napisano 11 Lipiec 2004 Jeszcze niedoszłem do tej misji.Ale jak dojde i przejde ją to ci dam znać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wozny Napisano 11 Lipiec 2004 Share Napisano 11 Lipiec 2004 Witam jesli to misja z uprowadziniem pantery to nalezy wybic wszystkich wejsc do bunkra wzasc dokumenty i wychodzac wybic radzieckich towarzyszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lipiec 2004 Share Napisano 11 Lipiec 2004 Witam to jest właśnie ta misja ...... ale ja tam żadnych róskich niemam a co od odkumentów to ich znalezc niemogę ??? gdzie one leżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wozny Napisano 11 Lipiec 2004 Share Napisano 11 Lipiec 2004 Nie pamietam dokladnie co do dokunentow ale na pewno sa w bunkrze a ruscy pojawiaja sie dopiero po ich znalezieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lipiec 2004 Share Napisano 11 Lipiec 2004 Witam Wlasnie przeszedłem misję i był to koniec gry ;) dokumentty znalazłem w ciele oficera ;D dzięki all i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.