piki Napisano 10 Lipiec 2004 Autor Napisano 10 Lipiec 2004 Oglądał ktoś wczoraj ten film?Moim zdaniem był świetny!A jaka wasza jest opinia? Mam pare pytań dotyczących niego,mianowicie:1) O co chodziło w bitwie pod Hurtgen Forest ?Czy naprawde była pozbawiona celu i czy to prawda że zgineło tam ok.14 tyś. Aliantów?2) Film był dedykowany niejakiemu Joe Lombardi-emu ,kto to był?Z góry dzięki Pzdr
Gość Napisano 10 Lipiec 2004 Napisano 10 Lipiec 2004 Witam a czy po angielsku czy ten film nie nazywał się When trumpets Fade ????????/ ja nieoglądałem w tv ale może mam go w domu ???????/
ZnaChoR Napisano 10 Lipiec 2004 Napisano 10 Lipiec 2004 normalnie w wypożyczalniach się nazywa gdy umilkną działa"pzdr.ZnaChoR
Gość Napisano 10 Lipiec 2004 Napisano 10 Lipiec 2004 A tak jak mówiłem po angielsku to When Trumpets Fade .... kiedy ucichną działa .... oglądałem go jush na dawno na kompie a le muszę powiedzieć że Filmik zajebisty tak jak Ryan , itd
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.