kolas173rd Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2004 Witam wszystkich!!!w dniach 30lipca-1sierpnia w bielsku odbedzie sie zlot pojazdow militarnychczy ktoras z grup sie wybiera??http://www.militaria.bielsko.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 11 Lipiec 2004 Share Napisano 11 Lipiec 2004 Tak. Kilku z 1. FJR będzie!Moja skromna osoba plus Panzergrenadier i może jeszcze max. dwie osoby od nas.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sierhant Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 Nie wiesz czasem gdzie w Bielsku to ma byc tam gdzie rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolas173rd Napisano 16 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2004 tak w tym samym miejscu co rok temu czyli na bielskich bloniachdojazd z dworca m in autobusem 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 16 Lipiec 2004 Share Napisano 16 Lipiec 2004 Kto jeszcze jedzie?Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 19 Lipiec 2004 Share Napisano 19 Lipiec 2004 ja jade i ekipa z torunia :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 19 Lipiec 2004 Share Napisano 19 Lipiec 2004 Miło nam :) A co to za Ekipa z Torunia"? Z Torunia jest jeden z nas! Wolf alias Panzergrenadier !Pzdr Anaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 20 Lipiec 2004 Share Napisano 20 Lipiec 2004 właśnie co to za ekipa z torunia? Mlody, Redi, Słoma i kto jeszcze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 no to wlasnie ta ekipa z torunia :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 Ja jako że jest powstanie i zapadla decyzja ze mamy jechać odpuszczam. Muszę tylko Gefr. Młodemu wydać mundur :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 ja tydzien czasu juz reanimuje panzershrecka, tylko nie wiem jak sie z tym wszystkim dowloke do torunia :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 A skad żeś ty jezd? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 z olsztyna :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moose Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 Na tym forum jest ktoś z Olsztyna.Nie wierzę po prostu ;-)PozdrawiamŁoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 Dzis sie dowiedzialem ze też mam jechać i jest samochód za ok 60 zeta w 2 strony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 ano, tez sie tego dowiedzialem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 to cie zmartwie, był u mnie mlody i ma kosztować 75 zeta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 no sloma dzwonil i tez to mowil, ze 75, pal juz to licho, za tyle bysmy zaplacili za pociag w te i z powrotem, no i z bagazami mniej klopotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 Ano tysz prawda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Sierpień 2004 Share Napisano 18 Sierpień 2004 no tak juz po zlocie koszty sie znacznie powiększyły ze względu na mały wypadek ale i tak było zaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.