Skocz do zawartości

Kociewie

Gość ralphi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Kto kopie na Kociewiu?
A moze ktos nie chce kopac sam i szuka ludzi na wspolne kopania.
Dajcie znac!!! Co prawda Kociewie to nie Sląsk, ale fajne fanty tez są!!! Ludzi z okolic Tczewa, Starogardu, Koscierzyny i Pruszcza na wypady w teren szukam!!!!
Napisano
Masz rację,Kociewie jest napewno ciekawe.Ja działam trochę niżej/Grudziądz i okolice/i trafia się tu dużo ciekawych niespodzianek.Myślę że przy dobrych wiatrach przywieje mnie i na Kociewie i warto utrzymać kontakt.Ja zapraszam serdecznie do siebie.Mam ciekawy scan potyczki z twoich stron, mogę Ci przesłać.Pozdrawiam
Napisano
Witam kolegów!!!
Ja mieszkam w Kwidzynie( czyli między Wami - niestety u mnie pustynia...) i kopię trochę w Grudziądzu, trochę na Kociewiu (Gniew i okolice) oraz na Warmii i Mazurach ( byłem tam na zwiadzie, szukam materiałów i miejsc), a przede wszystkim n Mierzeji Wiślanej.
Napisano
Za 2 tygodnie wybieram się na Mierzeję.Może połączymy siły.
Napisano
No maż racje ed, Koscierzyna jest blisko i mozna by bylo pokopac wspolnie.
Mam ciekawe namiary, ale o tym dam na priva.
Napisano
ED ja na razie czekam na Cyklopa, ale chyba sie nie doczekam, wiec napisze im maila,że rezygnuje i kupie neo3 loctansa. Wiec gdzies poczatek listopada.
Napisano
ED dzisiaj dzwonili od Cyklopa> Termin realizacji 10 dni. Ciesze się i ufam im. Ale czy mam inne wyjscie ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie