Gość Napisano 24 Wrzesień 2002 Napisano 24 Wrzesień 2002 czy na tym terenie ktoś działa?szukam kontaktu ,mam ciekawe miejsca i chętnie podzielę się swoją wiedzią.
Gość Napisano 24 Wrzesień 2002 Napisano 24 Wrzesień 2002 Mieszkam na kujawach ale nie działam niestety nie mam czasu.Ale czasami w jakiś weekend można coś pomyśleć.W razie co pisz na maila.Pozdrowienia.
BISIK Napisano 24 Wrzesień 2002 Napisano 24 Wrzesień 2002 A dokładniej jaki rejon pomorza. Ja jestem z zachodniopomorskiego a dokładniej z Białogardu. Niestety też sam muszę operować w terenie.
Gość Napisano 25 Wrzesień 2002 Napisano 25 Wrzesień 2002 Ja ze Slupska, szukam tylko w promieniu 50km bo mam malo czasu.
Gość Napisano 25 Wrzesień 2002 Napisano 25 Wrzesień 2002 Jaka część kujaw?Jestem z Włocławka. Niestety też nie znam nikogo kto by chciał trochę ze mną pokopać. A jest gdzie :)
Gość Napisano 25 Wrzesień 2002 Napisano 25 Wrzesień 2002 No i proszę.Jednak ktoś tu działa.Ja jestem z Grudziądza . Z miłą chęcią wymienię się informacjami nie mówiąc już o wspólnych wyjazdach. A co do poszukiwaczy z odleglejszch miejsc,ta pasja nie zna granic ani odległościa a jedynie brak czasu.Ważne, że daliście znak o swoim istnieniu.Utrzymujmy kontakt.
Gość Napisano 25 Wrzesień 2002 Napisano 25 Wrzesień 2002 Mam do Włocławka 50 km może jakaś wspólna wyprawa.
Gość Napisano 25 Wrzesień 2002 Napisano 25 Wrzesień 2002 Jestem z Torunia. U mnie niewiele się działo w czasie II wojny, ale pod Toruniem coś by się znalazło. Wymiana doświadczeń i wspólne wypady jak najbardziej ...
sloma Napisano 25 Wrzesień 2002 Napisano 25 Wrzesień 2002 mt:Nie wiem kto rozsiewa od jakiegoś czasu ploty że w toruniu niewiele się działo podczas wojny bo to bzdura.Są tu piękne miejsca na wykopki,są pola walki z 1945 ,jest dużo towaru.A nadal czyta się że w 1945 roku postrzelali się tu trzy razy i poszli.To nieprawda.Działo się w Toruniu i to sporo.Pozdrawiam i mówię wprost-są miejsca,naprawdę warto szukaćSłoma
Gość Napisano 26 Wrzesień 2002 Napisano 26 Wrzesień 2002 Wtajcie !Jednak trochę nas jest w tym regionie. Można by się jakoś zebrać i wspólnie gdzieś pokopać lub zwiedzić jakieś ciekawe miejsca w naszej okolicy, a jest ich trochę.Co Wy na to ?
okrutny Napisano 26 Wrzesień 2002 Napisano 26 Wrzesień 2002 Jestem sercem z Grudziądza - meldunkiem z Grupy
Gość Napisano 27 Wrzesień 2002 Napisano 27 Wrzesień 2002 Ja proponuję pierwszy lub drugi weekend października. Tylko gdzie? Dajcie jakieś propozycje co do miejsca i terminu.Pozdrawiamczaja
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.