Skocz do zawartości

kujawy i pomorze

Gość aurora163

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
czy na tym terenie ktoś działa?szukam kontaktu ,mam ciekawe miejsca i chętnie podzielę się swoją wiedzią.
Napisano
Mieszkam na kujawach ale nie działam niestety nie mam czasu.Ale czasami w jakiś weekend można coś pomyśleć.W razie co pisz na maila.
Pozdrowienia.
Napisano
A dokładniej jaki rejon pomorza. Ja jestem z zachodniopomorskiego a dokładniej z Białogardu. Niestety też sam muszę operować w terenie.
Napisano
Ja ze Slupska, szukam tylko w promieniu 50km bo mam malo czasu.
Napisano
Jaka część kujaw?
Jestem z Włocławka. Niestety też nie znam nikogo kto by chciał trochę ze mną pokopać. A jest gdzie :)
Napisano
No i proszę.Jednak ktoś tu działa.Ja jestem z Grudziądza . Z miłą chęcią wymienię się informacjami nie mówiąc już o wspólnych wyjazdach. A co do poszukiwaczy z odleglejszch miejsc,ta pasja nie zna granic ani odległościa a jedynie brak czasu.Ważne, że daliście znak o swoim istnieniu.Utrzymujmy kontakt.
Napisano
Mam do Włocławka 50 km może jakaś wspólna wyprawa.
Napisano
Jestem z Torunia. U mnie niewiele się działo w czasie II wojny, ale pod Toruniem coś by się znalazło. Wymiana doświadczeń i wspólne wypady jak najbardziej ...
Napisano
mt:
Nie wiem kto rozsiewa od jakiegoś czasu ploty że w toruniu niewiele się działo podczas wojny bo to bzdura.Są tu piękne miejsca na wykopki,są pola walki z 1945 ,jest dużo towaru.A nadal czyta się że w 1945 roku postrzelali się tu trzy razy i poszli.To nieprawda.Działo się w Toruniu i to sporo.Pozdrawiam i mówię wprost-są miejsca,naprawdę warto szukać
Słoma
Napisano
Wtajcie !
Jednak trochę nas jest w tym regionie. Można by się jakoś zebrać i wspólnie gdzieś pokopać lub zwiedzić jakieś ciekawe miejsca w naszej okolicy, a jest ich trochę.
Co Wy na to ?
Napisano
Ja proponuję pierwszy lub drugi weekend października. Tylko gdzie? Dajcie jakieś propozycje co do miejsca i terminu.
Pozdrawiam
czaja

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie