Skocz do zawartości

Wybierzmy kultowy wykrywacz

Gość J 23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Moja propozycja jest następująca. Stwórzmy rankin wykrywaczy posługując się kluczem własnej oceny ich przydatności i sentymentu jakim je darzycie.
Mój typ to Smętek.
Napisano
dziwny pomysł ? ciekawy jestem ilu z nas miało w reku\posługiwało się więcej niż np... 3 wykrywaczami, bo jak ktoś miał tylko jeden albo dwa to co można porówanać???
Ale zawsze można coś rozpętać na forum ;-)
prywatnie też mam smętka i ciągle go odkrywam", chetnie się wymienię doświadczeniami
Napisano
Jesli chodzi o kultowy to w-3-p. Naprawde jest kultowy. Powstal 50 lat temu :))
Napisano
Zaczynalem od Lisa (dobry na konec lat 80-ych), potem jakies samoroby kumpla (tez niezle). Obecnie Cscop, (najlepszy)ale dawno nie uzywany... czeka na chwile czasu.

pozdrawiam

Gandalf de Grey
Napisano
zaproponuj jakiś kultowy wykrywacz za 2 tys. zł może być zagranicznej firmy.Uzbieraliśmy troche forsy i nie chcemy miec wpadki.
Dzk za wszystko.
Mirek
Napisano
Minelab Explorer XS choć to nie klasyka to jest najlepszy, najfajniejszy i najładniejszy.
pozdrawiam
Napisano
Jeżeli chodzi o inny" poziom cenowy to oddałbym głos na White TM 808. Duży, stabilny i sięga głęboko :)
Napisano
NAJWAŻNIEJSZE!!! Kolega J23 rzucił propozycje wyboru kultowego" wykrywacza, a nie najlepszego, a panowie wyskakują tu zaraz z obecnie używanymi. Chyba, że ktoś nie rozumie słowa: kultowy.....
Napisano
Proponuję wrócić do początku i ustalić jakim kryteriom powinien odpowiadać kultowy" wykrywacz metali, bo jeżeli miałby to być wykrywacz dla dzieciaków" to rzeczywiście mógłby to być w3p.
Jeżeli zaśmówimy o prawdziwych wykrywaczach to mam 4 propozycje:
White's Spectrum XLT, White's 6000 Di Pro SL, C - Scope 1220 oraz Tesoro Silver Sabre II.
Napisano
CYKLOP 2 wysokiej klasy wykrywacz za śmiesznie niską cenę.
Napisano
Kolega Raned zdecydowanie nie rozumie słowa „kultowy” :-)))))))
Napisano
Bałem się, że już nikt nie wypowie magicznego słowa Armand ale jednak są tacy którzy też i o nim pamiętają. A wracając do intencji autora tematu to oczywiście chodzi o wybór kultowego czyli budzącego największy sentyment i emocje wykrywacza a nie cudów techniki za duże pieniądze. Czyli jak dla mnie ponownie Smętek. :) Pozdrawiam
Napisano
A dla mnie kultowym jest mój radziecki wykrywacz min. Lubi żyć swoim życiem ;-)).
Napisano
Moje typy to Garrett Master Hunter (ten bez CX i bez podłokietnika) i White's Eagle. Gdzie byłyba dzisiaj technika wykrywaczowa" gdyby nie one. No i oczywiście Armand RAMBO (najlepiej ten z drążkiem aluminiowym na całej długości i skrzydłami na pół cewki).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie