davx Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Napisano 3 Lipiec 2004 WITAM WSZYSTKICH ODKRYWCÓW I NIETYLKO chciałbym się dziś zająć a raczej nadać temat dość znany ale wedle mnie nie do końca wyczerpany , mianowicie odnowy sprzętu niemieckiego głównie hełmów niemieckich jeżeli macie jakieś propozycje linki porady prosiłbym o nie sam jestem teraz w trakcie remontu hełmu M35 i niewiem jak najlepiej pozbyć się resztek rdzy itp. Z góry dziękuje za pomoc.......
Frozzer Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 jak chcesz odnawiac i klasc szpachle, to musisz usunac rdze calkowicie bo inaczej szpachla zacznie odstawac i robic sie pod nia bombleproponuje oczyszczenie elektrolityczne
davx Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Napisano 3 Lipiec 2004 DZIĘKI ZA RADE hełm mój jest nawet w niezłym stanie ale rdzy jest POWIEDZ MI JAK TO ELEKTROLITYCZNIE dokładnie jak to zrobić pozdro
Frozzer Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 wpisz haslo elektoliza w wyszukiwarcetemat byl walkowany setk irazy
davx Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Napisano 3 Lipiec 2004 DZIĘKI może to pomorze jeżeli macie jakieś jeszcze prpozycj zdjęcia itym podobne prosiłbym Z GÓRY DZIĘKUJE
1AIR1 Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 WitamTutaj jest dużo informacji na ten temat.http://www.odkrywca-online.com/index1.php?action=forum&iletab=jedna&sub=pokaz_watek&ktory=56694&id_forum=0&&sq=Farba%20na%20hełm%20niemiecki&wi=95233#95233Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.