Skocz do zawartości

OLSZTYN

Gość artxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
czy ktoś moze zna interesujące miejsca do poszukiwań gdzieś w okolicy olsztyna??????????
Napisano
Podłącze się do kolegi (mam nadzieję, że nie ma mi tego za złe).
Czy ktoś zna ciekawe miejsca na południe od Olsztyna, a dokładnie rejon: Iława - Ostróda? proszę o pomoc pozdrawiam Jarek
Napisano
Witam, wreście ktoś ujawnił się z tych okolic. Piszcie panowie na pocztę do Frozza (jestem z nim w stałym kontakcie), to może uda nam się zorganizować silną ekipę Warmińsko-Mazurską :-)
Pozdrawiam
Napisano
Niedaleko Olsztyna jest miejscowość Naterki i jeziorko chyba o tej samej nazwie.Jest tam ośrodek wczasowy.Po drugiej stronie jeziora jest bunkier chyba troche zasypany(nie mam pojecia czemu sluzyl bo nie bylem tam osobiscie ,byl tam znajomy-ale nie zglebial tematu)
Napisano
Ja dopiero zaczynam tak że nie mam zadnych informacji a chętnie gdzies bym sobie pogrzebał.
Napisano
daj nr tel. na prv: sloma23@o2.pl
Zadzwonie bo od piatku jestem w olsztynie.Wybierzemy sie gdzies w kilka osob i pomyslimy nad scaleniem olsztynskich poszukiwaczy.A przynajmniej wymianą info bo jest ich duzo i calkiem jak sie okazuje sporo ludzi grzebie lub chce grzebac w Allenstainie
Pozdrawiam
Słoma
Napisano
orientuje sie może ktos z was gdzie na necie można znależć zdjęcia lotnicze Warmii,a moze ktoś ma .................?
Napisano
bunkier o którym masz informację to wysadzony schron bojowy z 1939 roku lub niedokończony schron dowódcy kompanii Pozycji Szczycienskiej z 1944 roku. Pozdrawiam WR

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie