Gość Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Cześć.Grałem w gre H&D2.Jest naprawde super!Przez przypadek usunąłem jakieś pliczki i teraz niedziała!!Znacie jakieś strony z których można ściągnąć mapy,savey czy coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz. A co do stron to wpisz w przeglądarkę H&D2 o wyskoczy ci na pewno kilkanaście adresów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 Witam jateż w to grałem i gra jest super niedość że trudna to jescxze fajna .... ja się zaciołem na misji z ukradnięciem tygrysa ...... a w necie bardzo mało do tej gry jest ja szukałem jak misje przejść i nie znalazłem ....Od instaluj od nowa grę i jush .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 9 Lipiec 2004 Share Napisano 9 Lipiec 2004 Przypomnij tę misję jak wygląda to ci powiem co trzeba zrobić. Ja przelazłem całą ale jakiś czas temu. Chyba że masz jakąś nakładke na dwójke". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipiec 2004 Share Napisano 9 Lipiec 2004 misja się zaczyna w górach po prawej namiot i przyczepa z radjostacją ... za namiotem i radio.. czołg do którego czeba się zakraść...........po lewej namiotyi droga prowadząca do bunkra .. droga zaminowana minami przeciw czołgowymi w bunkrze dwa jakieś mg duże dżwi i wejscie ......na górę bunkra prowadzą dwa duże szyby .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skóra 33 Napisano 25 Lipiec 2004 Share Napisano 25 Lipiec 2004 Przeszedłem tą gre całą.Jest na prawdę SUPER.POLECAM JĄ JAK NAJBARDZIEJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.