Skocz do zawartości

Steuben

vfr800

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Eloł,
Tak,
Znaleziony. Nie czytałem NG ale: lezy płyciej niż podaja, stan zbliżony do Goi, sieci raczej stare (bez nylonówek). Dużo kości. Coś więcej powinienem wiedzieć około środy.
Jak się nie okaże, że to tajne/poufne opiszę.

Pzdr
Siw
Napisano
Pani Iwona Pomian pisze ,że odnaleziono trzeciego Titanica" bałtyckiego w maju tego roku.. mniej więcej na północ od Ustki. Notka jest dosyć enigmatyczna. Baardzo ciekawe zdjęcia z sonaru. Arctowski ma dobry sprzęt . Kiedyś miałem możliwość podziwiania onego. Jeśli nie będzie info. na ten temat tajna/poufną:-) baardzo chętnie poczytam .
Pozdrowienia!
Napisano
sprawa musi miec juz ponad miesiac bo mniej wiecej w tym samym czasie napisali do mnie z TV w sprawie pomocy w gromadzeniu materialow dotyczacych steubena. beda robic jakies reportaze na temat zatopionych okretow.

pozdr
robert_kudelski
Napisano
Pomijając (choć trudno ) przyczyny tak dramatycznej w skutkach migracji , ilość ludzi utopionych w bałtyku powoduje przerażenie. Myślę ,że programy Tv na te tematy spełnią pozytywną rolę. Nie wolno zapominać!
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam,
Niestety wciąz nic nie wiem.
Wciąż czekam na film z ROV-a.
Kudi - może ty już widziałes ten film?
pzdr
Siw
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie