vfr800 Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Napisano 1 Lipiec 2004 National GeographicLipiec 2004Steuben w Bautyku odnaleziony! Czy ktoś coś na ten temat wie?????
reklamacje Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Eloł,Tak, Znaleziony. Nie czytałem NG ale: lezy płyciej niż podaja, stan zbliżony do Goi, sieci raczej stare (bez nylonówek). Dużo kości. Coś więcej powinienem wiedzieć około środy.Jak się nie okaże, że to tajne/poufne opiszę.PzdrSiw
reklamacje Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Zapomniałem. vfr800: nie czytałem tego NG - możesz streścić co piszą?pzdrSiw
vfr800 Napisano 2 Lipiec 2004 Autor Napisano 2 Lipiec 2004 Pani Iwona Pomian pisze ,że odnaleziono trzeciego Titanica" bałtyckiego w maju tego roku.. mniej więcej na północ od Ustki. Notka jest dosyć enigmatyczna. Baardzo ciekawe zdjęcia z sonaru. Arctowski ma dobry sprzęt . Kiedyś miałem możliwość podziwiania onego. Jeśli nie będzie info. na ten temat tajna/poufną:-) baardzo chętnie poczytam . Pozdrowienia!
kudi Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 sprawa musi miec juz ponad miesiac bo mniej wiecej w tym samym czasie napisali do mnie z TV w sprawie pomocy w gromadzeniu materialow dotyczacych steubena. beda robic jakies reportaze na temat zatopionych okretow.pozdrrobert_kudelski
vfr800 Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Napisano 3 Lipiec 2004 Pomijając (choć trudno ) przyczyny tak dramatycznej w skutkach migracji , ilość ludzi utopionych w bałtyku powoduje przerażenie. Myślę ,że programy Tv na te tematy spełnią pozytywną rolę. Nie wolno zapominać!
Gość Napisano 12 Lipiec 2004 Napisano 12 Lipiec 2004 Witam,Niestety wciąz nic nie wiem.Wciąż czekam na film z ROV-a.Kudi - może ty już widziałes ten film?pzdrSiw
mietek Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 Zdjęcie z sonaru - Steuben, z www.militaryphotos.net
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.