Skocz do zawartości

Potrzebne mi onformacje

Gość kuna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam zamiar kupić wykrywacz ale nie drogi i w miarę dobry.Co sądzicie na temat sprzętu firmy Pen Electronic?Proszę o jakąś radę.
Pozdrawiam.
kuna.
Napisano
Witam
Mam Dukata II - już go nie robią bo wprowadzili nowsze modele. Chodzę z nim drugi sezon, jak dotąd bezawaryjnie (potencjometr mi krzaczył ale mi go szybko wymienili na gwaracji). Konstrukcja mechaniczna spoko, lekki i wygodny; zużycie baterii bardzo małe; dyskryminacja średnio działa; zasięgi przeciętne z tego zo mogłem porównać z innymi poslkimi produktami - nie będę wymieniał z jakimi bo nie ma sensu.
Pozdrawiam
Kopi
Napisano
do inio_01 możesz zajżeć na ich stronkę, baner reklamowy miga nad tym forum, ale przy zmianie stron zmienia się na inny więc poklikaj, a znajdziesz.
A i w wyszukiwarce na głównym poszukaj to też coś powinno być bo była już jakaś afera odnośnie tej firmy i nawet kogoś do sondu chcieli powinąć hehee. Tylko niewiem czy jest jeszcze ten post bo ta firma chciała jego usunięcia z tego forum.
pozdr.

stec
Napisano
przeczytałem tylko początek wątku, ale to chyba ten sam od którego afera się zaczęła:
http://www.odkrywca-online.pl/index1.php?action=forum&iletab=jedna&sub=pokaz_watek&ktory=29358&id_forum=1&&sq=pen-elektronik&wi=35919#35919
pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie