Gość Napisano 22 Wrzesień 2002 Share Napisano 22 Wrzesień 2002 Ahoj kolegové. Jestesem czech ktery kazde lato jeha do Polski na bunkry. Je tomu 3 lata nazad co bylo otwarte wejscie A-64. I my spokojnie vjehali samochodem. dojehali jsestesme na glownu drogu ruchu i zakrecili vlewo . Za 1 km byl brak podlogi i ja musel wycofac. jeste ze u nas byly rowery.Szukam kazde chwile co jest na Odkryvca nowego. Podoba se mi jak na waszem serweru diskutujete. Przepraszam za niedore zdiencza.Czest Karel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Wrzesień 2002 Share Napisano 22 Wrzesień 2002 brawo Karel !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Red alf Napisano 22 Wrzesień 2002 Share Napisano 22 Wrzesień 2002 WitamJednak nie tylko Polak potrafi...Czech też!Wiecej takich akcji!!! Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosin Napisano 22 Wrzesień 2002 Share Napisano 22 Wrzesień 2002 Karel, w jakiej części czech mieszksz? Ja często jeżdżę na bunkry do Czech, bo mieszkam blisko!!! Mam kilka pytań o historię bunkrów w Sudetach a szczególnie o tych przy źródłach Jizery. Może coś o nich wiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Wrzesień 2002 Share Napisano 22 Wrzesień 2002 a co ze studzienkami ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Wrzesień 2002 Share Napisano 23 Wrzesień 2002 Cześć Karel!Super wypad. Nietoperki chyba szału dostały :)))A jeszcze większego hiropterolodzy. Sam chciałbym wziąć udział w takim wypadzie. Niestety chodziłem tam tylko na piechotę.Pozdrawiam czaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werk Napisano 25 Wrzesień 2002 Share Napisano 25 Wrzesień 2002 Brawo Karel, zawsze wieziałem że skodenpanzer poradzi sobie ze wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magach7 Napisano 26 Wrzesień 2002 Share Napisano 26 Wrzesień 2002 Witaj Karel, ja jeżdżę do Czech 2/3 razy w roku (fortyfikacje w Orlickich Horach i inne). W MRU jestem co roku ale o czymś takim nie słyszałem! Możesz podac lokalizację tego wjazdu? Pozdrawiam i zycze równie ciekawych odkryć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.