Skocz do zawartości

V MRU samochudem

Gość Karel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ahoj kolegové. Jestesem czech ktery kazde lato jeha do Polski na bunkry. Je tomu 3 lata nazad co bylo otwarte wejscie A-64. I my spokojnie vjehali samochodem. dojehali
jsestesme na glownu drogu ruchu i zakrecili vlewo . Za 1 km byl brak podlogi i ja musel wycofac. jeste ze u nas byly rowery.
Szukam kazde chwile co jest na Odkryvca nowego. Podoba se mi jak na waszem serweru diskutujete. Przepraszam za niedore zdiencza.Czest Karel.

Napisano
Karel, w jakiej części czech mieszksz? Ja często jeżdżę na bunkry do Czech, bo mieszkam blisko!!! Mam kilka pytań o historię bunkrów w Sudetach a szczególnie o tych przy źródłach Jizery. Może coś o nich wiesz?
Napisano
Cześć Karel!
Super wypad. Nietoperki chyba szału dostały :)))
A jeszcze większego hiropterolodzy. Sam chciałbym wziąć udział w takim wypadzie. Niestety chodziłem tam tylko na piechotę.
Pozdrawiam
czaja
Napisano
Witaj Karel, ja jeżdżę do Czech 2/3 razy w roku (fortyfikacje w Orlickich Horach i inne). W MRU jestem co roku ale o czymś takim nie słyszałem! Możesz podac lokalizację tego wjazdu? Pozdrawiam i zycze równie ciekawych odkryć.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie