Radeg4x4 Napisano 25 Grudzień 2005 Napisano 25 Grudzień 2005 cześć dokładniej nazywa sie Andrzej jest również współorganizatorem zlotu pojazdów militarnych w bornym. Co do ganiania to gania cały czas można sie z nim umówić także na jakieś wypady po okolicy i zobaczyć wiele ciekawech miejsc.
waldi550 Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 Właśnie zawsze mam pecha jak jestem na wykopkach w Bornem to on zawsze wyczuje i wpada na inspekcję często z całą wycieczką wyekwipowaną jak górnicy. I takie bajeczki ludziom wciska że śmiać się chce, ale co się nie robi dla komercji. On zna Borne od 11 lat a ja od kiedy wydano mi przepustkę. Jest poniżej.
mmsim Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 i pewnie zaprowadza lud na poniemieckie smietnisko i se kopią butelki...a potem zostają kratery w ziemi
mmsim Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 WIem to by bylem kiedys w bornym sulinowie i zajechaliśmy na śmietnisko a tam pracowała ekipa kopiąc krater" obok nich lezał urobek :butelki,talerze,jakies pierdoły,Robili to czysto komercyjnie-nawet nie ukrywali tego...
mmsim Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 foto kóre zamieszczasz tez jest powalające,to zdjęcie zrobiene w bornym?
waldi550 Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 Oczywiście i to całkiem niedawno bo tydzień przed świętami.Napewno nie moje bo frajerzy nie myślą, gdzie można jeszcze coś znaleźć jak wszystko przeryte. Albo gdzieś około 3 m wgłąb lub wchodzić w obrzeża, wgłąb to niech młodzi kopią ja szukam pod drogą i wcale nie narzekam.Piszę oficialnie bo to są ostatnie podrygi (REKULTYWACJIA się zbliża wielkimi krokami) więc szukać puki się da.Waldek
mmsim Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 Czyli będe zasypane kratery i skończy sie dewstacja?Czy tam jest nasypane tych smieci aż na 3 metry???Ludzie mają niezłe zacięcie zeby dla tych pierdół kopactak głeboko..MMsim
qla Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 Czy mółbym dowiedieć się,gdzie jest to śmietnisko?Mój mail to kaszaki@gazeta.pl.Dziękuję za jakąkolwiek pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.