Skocz do zawartości

BORNE SULINOWO I OKLOICE

Gość pytalski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
cześć
dokładniej nazywa sie Andrzej jest również współorganizatorem zlotu pojazdów militarnych w bornym. Co do ganiania to gania cały czas można sie z nim umówić także na jakieś wypady po okolicy i zobaczyć wiele ciekawech miejsc.
Napisano
Właśnie zawsze mam pecha jak jestem na wykopkach w Bornem to on zawsze wyczuje i wpada na inspekcję często z całą wycieczką wyekwipowaną jak górnicy. I takie bajeczki ludziom wciska że śmiać się chce, ale co się nie robi dla komercji. On zna Borne od 11 lat a ja od kiedy wydano mi przepustkę. Jest poniżej.
Napisano
WIem to by bylem kiedys w bornym sulinowie i zajechaliśmy na śmietnisko a tam pracowała ekipa kopiąc krater" obok nich lezał urobek :butelki,talerze,jakies pierdoły,Robili to czysto komercyjnie-nawet nie ukrywali tego...
Napisano
Oczywiście i to całkiem niedawno bo tydzień przed świętami.
Napewno nie moje bo frajerzy nie myślą, gdzie można jeszcze coś znaleźć jak wszystko przeryte. Albo gdzieś około 3 m wgłąb lub wchodzić w obrzeża, wgłąb to niech młodzi kopią ja szukam pod drogą i wcale nie narzekam.
Piszę oficialnie bo to są ostatnie podrygi (REKULTYWACJIA się zbliża wielkimi krokami) więc szukać puki się da.

Waldek
Napisano
Czyli będe zasypane kratery i skończy sie dewstacja?
Czy tam jest nasypane tych smieci aż na 3 metry???
Ludzie mają niezłe zacięcie zeby dla tych pierdół kopactak głeboko..
MMsim
  • 1 year later...
Napisano
Czy mółbym dowiedieć się,gdzie jest to śmietnisko?Mój mail to kaszaki@gazeta.pl.Dziękuję za jakąkolwiek pomoc.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie