Skocz do zawartości

BORNE SULINOWO I OKLOICE

Gość pytalski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witajcie
pochwalicie sie znaleziskami z tego terenu,interesuje mnie wszystko co można tam znalesć.Pozdrowionka
  • 1 year later...
Napisano
Witaj! Zrobiło się szczególnie głośno o Sulinowie po programie Nie do wiary". Jest tam tajna baza ukryta pod ziemią i pod powierzchnią jeziora, ale nikt nie ma kasiorki, żeby siętym zająć. Mojego ojca kolega jest tam leśniczym i opowiadał, że ludzie znajdowali tam wszystko. Podobno teren został juz przeczesany przez tysiące napaleńców, ale mimo to ludzie nadal znajdują tam ciekawe fanty :) Oczywiście na odkrycie czeka jeszcze podziemna baza....Kiedy tam jedziemy? :D
Napisano
w zeszłym roku byłem w Bornym.Robi wrażenie.Warto zachaczyć o muzeum.Muzeum w Bornym jak na mój gust wyglada tak jakby wlasciciel nic nie robił tylko biegał po lesie z wykrywaczem.Napewno tam traficie bo są samorobne duże znaki i strzałki.wstęp o ile pamietam 5 zł.miałem cyfrówke ale raczej taką nie fajną więc zdjęcia nie są najlepsze.ale postaram sie kilka wybrac i zaraz wkleje.Pozdrawiam.
Napisano
Oczywiscie w muzeum jest duuuzo wiecej rzeczy.to tylko przyklady co tam mozna zobaczyc.Pozatym pan ktory oprowadza opowiada bardzo ciekawie o historii bornego.A zdjecia moze rozruszaja temat!
Napisano
Witam
Nie będę się powtarzał zajżyj na stronkę poszukiwacze ze Szczecinka, tam znajdziesz wiele na temat Bornego Sulinowa.
A jak ędzie Ci mało to zapraszam na priwa lub GG 7672440
Pozdrawiam
Waldek
Napisano
Witam
czy ktoś jest w posiadaniu Porcelany,szkła,bądz innych ciekawych przedmiotów z sygnowanie,nadrukiem Gross Born jeślitak będe bardzo wdzięczny za zdjęcia,Pozdrawiam
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie