Gość Napisano 28 Czerwiec 2004 Napisano 28 Czerwiec 2004 Witajciepochwalicie sie znaleziskami z tego terenu,interesuje mnie wszystko co można tam znalesć.Pozdrowionka
jacw Napisano 10 Grudzień 2005 Napisano 10 Grudzień 2005 Witaj! Zrobiło się szczególnie głośno o Sulinowie po programie Nie do wiary". Jest tam tajna baza ukryta pod ziemią i pod powierzchnią jeziora, ale nikt nie ma kasiorki, żeby siętym zająć. Mojego ojca kolega jest tam leśniczym i opowiadał, że ludzie znajdowali tam wszystko. Podobno teren został juz przeczesany przez tysiące napaleńców, ale mimo to ludzie nadal znajdują tam ciekawe fanty :) Oczywiście na odkrycie czeka jeszcze podziemna baza....Kiedy tam jedziemy? :D
lain Napisano 10 Grudzień 2005 Napisano 10 Grudzień 2005 w zeszłym roku byłem w Bornym.Robi wrażenie.Warto zachaczyć o muzeum.Muzeum w Bornym jak na mój gust wyglada tak jakby wlasciciel nic nie robił tylko biegał po lesie z wykrywaczem.Napewno tam traficie bo są samorobne duże znaki i strzałki.wstęp o ile pamietam 5 zł.miałem cyfrówke ale raczej taką nie fajną więc zdjęcia nie są najlepsze.ale postaram sie kilka wybrac i zaraz wkleje.Pozdrawiam.
lain Napisano 10 Grudzień 2005 Napisano 10 Grudzień 2005 Oczywiscie w muzeum jest duuuzo wiecej rzeczy.to tylko przyklady co tam mozna zobaczyc.Pozatym pan ktory oprowadza opowiada bardzo ciekawie o historii bornego.A zdjecia moze rozruszaja temat!
waldi550 Napisano 11 Grudzień 2005 Napisano 11 Grudzień 2005 WitamNie będę się powtarzał zajżyj na stronkę poszukiwacze ze Szczecinka, tam znajdziesz wiele na temat Bornego Sulinowa.A jak ędzie Ci mało to zapraszam na priwa lub GG 7672440PozdrawiamWaldek
mmsim Napisano 13 Grudzień 2005 Napisano 13 Grudzień 2005 Witamczy ktoś jest w posiadaniu Porcelany,szkła,bądz innych ciekawych przedmiotów z sygnowanie,nadrukiem Gross Born jeślitak będe bardzo wdzięczny za zdjęcia,Pozdrawiam
krzycho Napisano 15 Grudzień 2005 Napisano 15 Grudzień 2005 czy w tym muzeum nieczyszcza eksponatów?:)
waldi550 Napisano 17 Grudzień 2005 Napisano 17 Grudzień 2005 Właściciel tego muzeum nie ma czasu na czyszczenie on gania po teranie, a nazywa się Michalak.mmsim- otrzymałeś e-mayla?
mmsim Napisano 25 Grudzień 2005 Napisano 25 Grudzień 2005 Waldi550 serdeczne dzięki za podesłane fotki,Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.