Klaus BOLS Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 a ty pik78, to bądzmy zaszczyceni że mamy przjemność rozmawiać z tobą poważnie.... święto!! ;)
pik78 Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 sory krzychu ,ale kazdy kto zaczynał karierę w szczeniecych latach zwiedził kilometry pustych okopow dookoła Białegostoku :D Przyznaję ci racje w sprawie gromadzenia literatury nt wypadow w dany teren ( meldunki ,rozkazy ,wspomnienia ,raporty ,dzienniki itp )W jednym mi jednak musisz racje przyznać ,ze oprocz wiedzy potrzebny jest takze dobry sprzęt.Pewne fanty np co ty wykopales były nieosiagalne dla mojego Cyklopa i wikinga (monetkowego )Osobiscie jednak jak na swoj sprzet i brak literatury nakopałem dosyc sporo sprzetu ! Mozesz nazwac to zwyklym fartem -ale jednak znalazlem :)psKlaus ! za młody jestes ,kito stalowa (bez urazy)zeby tak do mnie mówić >jak licznik bedziesz miał 3 cyfrowy to co innego >>> :Dpzdr kim dżong il
Klaus BOLS Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 spoko Pik78, nie odrazu sie ma 3 cyfry ;] każdy kiedyś zaczynał :D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.