Skocz do zawartości

DOBRA RADA

Gość Angel666

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.

Od niedawna podjąłem decyzje o poszukiwaniu skarbów z 2WŚ :-)

Ale nie za bardzo wiem w co powinienem się zaopatrzyć ,ponieważ jestem początkujący dlatego napiszcie
co jest niezbędne podczas ,,WYPRAWY POSZUKIWAWCZEJ''.
Chodzi mi tu o sprzęt np.saperka i.t.d.

Dzięki za pomoc

POZDRO WSZYSTKIM
Napisano
Nie zabardzo wiem o co ci chodzi!!!

NAPISAŁBYŚ PO POLSKU!!!!!!!
Napisano
Koledze chodzilo o wytrwalosc w grzebaniu pomiedzy torebkami po prezerwatywach, luskami od pepeszy i wielu innych falszywych sygnalow...
Co do wyposazenia to lopatka/saperka do kopania glebokiego, mala szufelka do drobnych rzeczy, pomysl o zaostronym drucie np. od samochodowej anteny zeby nakluciem sprawdzac glebokosc polozenia fantu i oczywiscie cos na komary:) Dalej zycie nauczy co dzwigac za soba.
Powodzenia
Piorek
Napisano
A ja saperki nie polecam ...najlepsze są solidne szpadle...jak trafisz większego doła to saperką nic nie zdziałasz..(Mi też tak mówili...najpierw uparcie trzymałem się przy saperce ale potem zmądrzałem ).Zaopatrz sie w jakąś wygodną torebkę na Fanty :) Przechowywanie w kieszeniach często kończy się zgubieniem przedmiotu :/.Komplet zapasowych baterii,coś na owady,Kanapki i koniecznie zwłaszcza w lato butla wody ;).Ale najważniejsze są chęci i zapał :).Pozdrawiam...udanych wypadów !
Napisano
Polecam Poradnik Poszukiwacza Skarbów" (czy jakoś tak...).
Był dostępny jeszcze niedawno w księgarni Odkrywcy.
Tam jest wszystko dla tych, co zaczynają, a i dla wytrawnych kopaczy też się coś znajdzie!
Pozdrowienia
YP

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie