Gość Napisano 20 Grudzień 2001 Share Napisano 20 Grudzień 2001 Odcinam się od chamskich odzywek na foruma ale problem pozostaje GDZIE UKRYŁ SIĘ NOWY NUMER?????????Redakcja obiecuje że od poniedziałku jest , ale ciekawe gdzie wczoraj we Wrocławskich empikach go nie było .Szanowni Państwo tak nie traktuje się ludzi dzięki którym na chlebuż z masłem i karpika zarabiacie!!!!!!!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Grudzień 2001 Share Napisano 20 Grudzień 2001 Nie chcę być stronniczy ale w Gdyni już przedwczoraj - wczoraj był w każdym kiosku. Zawsze wiedziałem że nad morzem lepiej się mieszka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Grudzień 2001 Share Napisano 20 Grudzień 2001 Szczein niby bliżej Wrocławia a jednak... Wczoraj nigdzie nie GO było. Może dzisiaj. Ja czekam, bo nz TO akurat warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Grudzień 2001 Share Napisano 20 Grudzień 2001 a w krakowie ni ma nawet dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Grudzień 2001 Share Napisano 20 Grudzień 2001 Byłem dziś w empiku we Wrocławiu i nie ma, może chociaż na sylwestra go zobacze :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Grudzień 2001 Share Napisano 21 Grudzień 2001 ja mam prenumerate i tez nie mam.zaczyna mnie to wkurzac!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Grudzień 2001 Share Napisano 21 Grudzień 2001 A u nas tego tyle leży.... :))))Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Grudzień 2001 Share Napisano 22 Grudzień 2001 musze przeprosic, 22 juz mialem w skrzynce, ale to nie znaczy ze mnie nie wkurza czekanie tak dlugo. :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Grudzień 2001 Share Napisano 24 Grudzień 2001 muszę zwrocic honor i przeprosić nie mają odkrywcy empiki na dworcu głównym kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Grudzień 2001 Share Napisano 24 Grudzień 2001 Do mnie listonosz przyniósł \Odkrywcę\" 24 (w wigilię) wczesnym popołudniem. Chyba nie jest to najgorszy wynik. Na szczęście numer jest zdecydowanie ciekawszy od poprzedniego. Chwała autorom i redakcji. Moim zdaniem dobrze też \Odkrywcy\" zrobiło przeniesienie działu średniowiecznego do osobnego tytułu.Zmartwiło mnie jedynie pisemko przypominające o przedłużeniu prenumeraty, wedle którego w okresie \styczeń 2001 - czerwiec 2002\" redakcja zamierza wydać jedynie 6 numerów (kwartalnik czy co?), za to w stałej cenie po 7zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Styczeń 2002 Share Napisano 3 Styczeń 2002 w legnicy odkrywca byl juz 26 12 2001!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.