cybul Napisano 15 Czerwiec 2004 Autor Napisano 15 Czerwiec 2004 witam wszystkichsluchajcie koledzy mam pytanko gdzie szukak ale tak aby znalezc:) w okolicach Slubic i Kostrzyna ?na najblizszy wekend mam zamiar sie tam wybrac chodzi mi o tereny ewentualnych starc jakies pobojowiska itp.pozdrawiam i licze na pomoc przez was doswiadczonych poszukiwaczy
cybul Napisano 15 Czerwiec 2004 Autor Napisano 15 Czerwiec 2004 hej,Panowie czyzby nikt z Was tam nie szukał?albo chociaż nic nie słyszał o tych terenach?POMÓŻCIE!!
Sv Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 Ciekawe tereny, gdzie sie nie ruszysz zawsze cos znajdziesz,,,:), pytanie czego szukasz? Sv
cybul Napisano 16 Czerwiec 2004 Autor Napisano 16 Czerwiec 2004 witamdziekiza odzew !interesuje mnie praktycznie wszystko bardziej precyzyjnie to militaria, mam auto i jestem w miare mobilny w tereniepodaj jakies konkretne namiary jesli mozesz to pogrzebie troche w ziemi dzieki i nara
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.