leif Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Napisano 13 Czerwiec 2004 Cześć.Czytuję was czasem więc jak tylko zaistniał problem, pomyślałem, że tylko tutaj mogę znaleźć pomoc. Jestem łucznikiem. Strzelam raczej amatorsko a nie sportowo i nie lubię w hali. Pozostają mi różne górki" bo na równym strzały się gubią. Tak się właśnie stało tym razem. Strzeliłem dwie (z moich trzech) po równej powierzchni i nie jestem w stanie ich znaleźć bo obie tkwią pod darnią. To był impuls. Lecąca reklamówka do której trafiłem raz, a dwa razy przestrzeliłem.Jedyną możliwością jest wykrywacz metali, a wiem, że wielu z was ich używa. Recz stała się na Ochocie w Warszawie. Wiem, że to wszystko brzmi głupio bo dwie strzały to jakieś 50 PLN, ale ja na swój łuk zbierałem kupę czasu i strzały to dla mnie też spory wydatek. Mam nadzieję, że mnie zrozumiecie bo widać na tym forum, że też wiecie jak to jest wydawać ostatni grosz na to co się kocha. Podaję kontakt do mnie:leifff@poczta.onet.plgg: 1505330Pozdrawiamleif
Frozzer Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 napisz gdzie meiszkasz, to ulatwi sprawe :)
leif Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Napisano 13 Czerwiec 2004 już napisałem, że na ochocie w Warszawieleif
leif Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Napisano 13 Czerwiec 2004 już napisałem, że na ochocie w Warszawieleif
Frozzer Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 przepraszam, nie doczytalem, no ja do warszawy mam ponad 300km wiec ci nie pomogepolecam dzial poznajmy sie, tam znajdziesz ludzi z warszawy posiadajacy wykrywaczemoze ci pomoga
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.