Skocz do zawartości

porada

wozny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Bartek to wykrywacz z duzym zasiegiem i jeszcze wieksza czuloscia dlatego siaga wszystko co jest ukryte w glebie zwlaszcza z mala cewka bedzie sciagal cala drobnice ale kieds pod drobnica znalazlem bagnet na 60 cm i wogole w samej drobnicy siedzi czasem cos ciekawego mysle ze to ze nie omija najmniejszego fanta jest zaleta

pozdrawiam
Napisano
Witam Bartkowcow"
ja mam ustawienie optymalne na militaria:
Wszystkie metale 4,5
Czulosc Dyskryminacji 2
Dyskryminacja 8,5
Balans gruntu 4
Dzwiek 5
raczej nic niepominiesz a szuka gleboko nawet na dyskryminacji, fotki moge podeslac na priva pod warunkiem wspolczucia tak glebokiego kopania:D
Pozdrawiam
Piorek
Napisano
Witam !

A czy ja mógłbym również dostać te fotki? Też jestem ciekawy. I obiecuję - będę współczuł, mało tego, nawet wypiję browarka aby ochłodzić Tobie zroszone potem czoło...
Pozdrawiam...
Napisano
Witam,
fotki macie na skrzynce, jeszcze jedna sprawa, w Bartku moze wystapic taka sytuacja - przy przelaczaniu do przelacznika dostaje sie piasek, obiaw w przypadku przelacznika dyskryminacja/wszystkie metale jest taki ze wykrywka pracuje b. niestabilnie po resecie raz odrzucenie raz sygnal jako ochrone wykrywki przed piaskiem i wilgocia mozna z powodzeniem stosowac ochraniacz na but (taki szpitalny;) zestaw dwoch ochraniaczy kosztuje ok. 1 ZL a dziala OK! Z tego co wiem po tej uwadze All montuje juz inny typ przelacznikow z gumowymi kapturkami ochronnymi.
pozdrawiam
Piorek
Napisano
My tu sobie gadu gadu, sprawdzam ulubione a tam pod http://www.wykrywacz.to2.pl/ Bartek 3! Trzy wersje ciekawe czym roznia sie od 2?
Piorek
Napisano
Witam wszystkich.
Z tego co udało mi się dowiedzieć od All'a to w BARTKU 3" został zastosowany dopalacz, sonda również została zmieniona. Nowy BARTEK" będzie miał w porównaniu z BARTKIEM 2" większy zasięg, będzie lżejszy i co najważniejsze ponoć ma być tańszy niż swój poprzednik.
Ale może lepiej będzie jak sam konstruktor wypowie się na temat Bartka w wersji trzeciej".
Ja również chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej bo napaliłem się na Bartka 2" ale skoro jest już nowszy Bartek" to poczekam na jakieś konkrety. Może jakieś air-testy Panie ALeksandrze dałoby się tu wrzucić.
Proszę nie odbierać mojej wypowiedzi jako reklamę!!!
Napisałem tyle co wiem na temat nowej konstrukcji.
Pozdr.
stec
Napisano
Hehe, napisałem post a potem zajżałem na stronkę ALL'a.
A tam jest wszystko napisane czarne na białym, sorry i pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie