wozny Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Napisano 11 Czerwiec 2004 Panowie czy moglby ktos napisac jak ustawic bartka 2 aby nie wykrywal drobnicy
inio_01 Napisano 12 Czerwiec 2004 Napisano 12 Czerwiec 2004 Bartek to wykrywacz z duzym zasiegiem i jeszcze wieksza czuloscia dlatego siaga wszystko co jest ukryte w glebie zwlaszcza z mala cewka bedzie sciagal cala drobnice ale kieds pod drobnica znalazlem bagnet na 60 cm i wogole w samej drobnicy siedzi czasem cos ciekawego mysle ze to ze nie omija najmniejszego fanta jest zaletapozdrawiam
Piorek Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 Witam Bartkowcow"ja mam ustawienie optymalne na militaria:Wszystkie metale 4,5Czulosc Dyskryminacji 2Dyskryminacja 8,5Balans gruntu 4Dzwiek 5raczej nic niepominiesz a szuka gleboko nawet na dyskryminacji, fotki moge podeslac na priva pod warunkiem wspolczucia tak glebokiego kopania:DPozdrawiamPiorek
wozny Napisano 16 Czerwiec 2004 Autor Napisano 16 Czerwiec 2004 Dzieki Piorek za porade i mam prosbe jesli moglbys wyslac mi te fotki na priva bym byl wdzieczny pozdrawiam
meczete Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 Witam ! A czy ja mógłbym również dostać te fotki? Też jestem ciekawy. I obiecuję - będę współczuł, mało tego, nawet wypiję browarka aby ochłodzić Tobie zroszone potem czoło...Pozdrawiam...
Piorek Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 Witam,fotki macie na skrzynce, jeszcze jedna sprawa, w Bartku moze wystapic taka sytuacja - przy przelaczaniu do przelacznika dostaje sie piasek, obiaw w przypadku przelacznika dyskryminacja/wszystkie metale jest taki ze wykrywka pracuje b. niestabilnie po resecie raz odrzucenie raz sygnal jako ochrone wykrywki przed piaskiem i wilgocia mozna z powodzeniem stosowac ochraniacz na but (taki szpitalny;) zestaw dwoch ochraniaczy kosztuje ok. 1 ZL a dziala OK! Z tego co wiem po tej uwadze All montuje juz inny typ przelacznikow z gumowymi kapturkami ochronnymi.pozdrawiamPiorek
Piorek Napisano 23 Czerwiec 2004 Napisano 23 Czerwiec 2004 My tu sobie gadu gadu, sprawdzam ulubione a tam pod http://www.wykrywacz.to2.pl/ Bartek 3! Trzy wersje ciekawe czym roznia sie od 2?Piorek
stec Napisano 23 Czerwiec 2004 Napisano 23 Czerwiec 2004 Witam wszystkich.Z tego co udało mi się dowiedzieć od All'a to w BARTKU 3" został zastosowany dopalacz, sonda również została zmieniona. Nowy BARTEK" będzie miał w porównaniu z BARTKIEM 2" większy zasięg, będzie lżejszy i co najważniejsze ponoć ma być tańszy niż swój poprzednik.Ale może lepiej będzie jak sam konstruktor wypowie się na temat Bartka w wersji trzeciej". Ja również chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej bo napaliłem się na Bartka 2" ale skoro jest już nowszy Bartek" to poczekam na jakieś konkrety. Może jakieś air-testy Panie ALeksandrze dałoby się tu wrzucić.Proszę nie odbierać mojej wypowiedzi jako reklamę!!!Napisałem tyle co wiem na temat nowej konstrukcji.Pozdr.stec
stec Napisano 23 Czerwiec 2004 Napisano 23 Czerwiec 2004 Hehe, napisałem post a potem zajżałem na stronkę ALL'a.A tam jest wszystko napisane czarne na białym, sorry i pozdr.
shadee Napisano 23 Czerwiec 2004 Napisano 23 Czerwiec 2004 Bartek 3....pierwsze słysze jednak i ja jestem zainteresowany informacją na jego temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.