ZnaChoR Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Napisano 11 Czerwiec 2004 mam do was wielką prośbe.wybieram się w wakacje naa tydzień na wykopki w okolice beskidu żywieckiego lub śląskiego,ale raczej tego pierwszego.dajcie mi jakieś namiary do jakiej miejscowości ma pojechać tak aby to były bardzo udane wykoki i czas na zwiedzanie??jeśli podacie mi miejscowości to odrazu dodajcie jakich fantów moge się tam spodziewać.oraz dodaawajcie też swoje udane wyprawy i ciekawostki wydobyte z tamtych okolic.za odpowiedzi z góry dziękuje.pzdr.ZnaChoR
ZnaChoR Napisano 15 Czerwiec 2004 Autor Napisano 15 Czerwiec 2004 a może jednak ktoś ma jakiś pomysł????
ZnaChoR Napisano 16 Czerwiec 2004 Autor Napisano 16 Czerwiec 2004 PROSZEEE O POMOC!!DAJCIE MI JAKIEŚ PROPOZYCJE.BEDE BARDZO WDZIĘCZNY.PZDR.ZNACHOR
Dundee Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 Nie chce niczego sugerowac, ale pomysl o Wegierskiej Gorcei okolicach w strone miejscowosci Zabnica....sporo sie tam dzialo a i partyzantka rowniez swoje robila. Dobrze poszukac na stokach bezposrednio przy drogach ;)Teren wredny bo kamienie skutecznie zniechecaja do saperki.Pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.