Skocz do zawartości

...Agenci ?!

Gość Defender

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Obiła mi się o uszy informacja, jakoby Służby Bezpieczeństwa inwigilowały osoby poryszające się w G.Sowich w pobliżu kompleksu na Włodarzu.(rzecz miałaby dotyczyć legitymowania przez dwóch dżentelmenów, podających się za pracowników tajnych służb) Nie wiem na ile w tym prawdy,... czy to następna plotka o ...Strażniku Gór" ???
Napisano
Jakos nie bardzo sobie wyobrażam że podchodzi do mnie (naszej grupy) dwu ciemnych typów i próbuje legitymować. Obawiam się że mieliby realne szanse na zasmakowanie saperki a w najlepszym wypadku mojego trepa nr 47 ;-))))
Bez mundurowych - choćby leśnika - zawsze można powiedzieć że takie cóś" (legitymacja) to ja na laserówce w 3 minuty robie.
Napisano
Rozmowa z osobą, od której pochodzą te informacje posiada je z pierwszej ręki (tak twierdzi).
Co dziwnego w tej całej sprawie to to, że legitymowana osoba została pozbawiona przez tych PANÓW wykrywacza metali, a argumentem miało być to, jakoby poryszanie się z wykrywaczem w tym rejonie (czytaj: RIESE)jest zabronione.Reasumując, zabrzmiało to jako ostrzeżenie głównie dla osób poruszających się samotnie w rejonie kompleksu.
PS. 47 !!!... to kawał z ciebie chłopa Tompac.
Napisano
i pewnie dlatego nikt go nie legitymował :-) kto tam by chciał oglądać tego trapera z bliska.
Napisano
Jest to opowieść z przed 15-tu lat a może więcej ale zabawna to ona jest :-----)))))))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie