SL Napisano 9 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2004 Jaki jest minimalny wiek osób które sąw grupach rekonstrukcyjnych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 10 Czerwiec 2004 Share Napisano 10 Czerwiec 2004 U nas Anaba ma 16 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalufa Napisano 11 Czerwiec 2004 Share Napisano 11 Czerwiec 2004 SL Ja za rekonstrukcje wziołem się rok temu, a Lat mam 14:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Czerwiec 2004 Share Napisano 17 Czerwiec 2004 Żadnych chyba nie ma , chybsa że ktoś z koegów sie czepia że nie wyglądasz na żołnierza...Ja mam 16 lat, bawię sie od roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 17 Czerwiec 2004 Share Napisano 17 Czerwiec 2004 A jak nie wyglądasz na soldata to od czego są dywizje Hitlerjugend i AK :PPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Czerwiec 2004 Share Napisano 26 Czerwiec 2004 Tak Zgadzam się mie np. interesuje Dewizja panc. SS Hitlerjugend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 26 Czerwiec 2004 Share Napisano 26 Czerwiec 2004 Co prawda mamy sekcję Hitlerjugend u siebie w FJR.1www.zielonediably1.republika.plAle co SS to nie my !!! :)PzdrAnaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 27 Czerwiec 2004 Share Napisano 27 Czerwiec 2004 To, że dywizja nazywała się Hitlerjugend" to nie znaczy, że walczyli tam sami gówniarze.SL nic sie nie przejmuj - rekonstrukcja potrzebuje świerzej krwi :D Ja do Wehrmchatu AD1939 dostałbym sie chyba dopiero za rok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 12. Dywizja pancerna SS Hitlerjugend" powstała na bazie zołnierzy z LSSAH i HJ wiec weterani też tam byli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.