Skocz do zawartości

Detlef - Schneidemühl/Pila

Gość KABE

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wracam to tego tematu,po 3latach.Cos nowego na w/w temat? Wiem ze teren lotniska jest juz dostepny:).
Napisano
UBI zlap mnie na priva/przedstaw sie!jak na razie to mam wrazenie ze chetnie nasylasz UOP na ludzi;).Chodzi o byle zaklady albatrosa.Detlef jest schronem magazynem czesci-elementow zamiennych .Wiem co jest w srodku ( 4 kodluby Me 262 i inne pierdoly)z relacj sierzanciny-helmuta ktory obiekty zakladu remontowego zabezpieczal.Ruskie,ktorzy stacjonowali jeszcze na lotnisku do 1949`,probowali spenetrowac podziemia" lotniska (5 potwierdzonych truposzy).Moje gg 2841659 kazdego dnia po 22.Upraszam innych ewentualnych chetnych do zajecia sie tematem o kontakt /nie jestem psem ogrodnika/ abysmy nie mieszali sobie w terenie,co m spowoduje niechec ludzi lub instytucji do ktorych niechybnie nalezy sie zwrocic
  • 2 weeks later...
Napisano
Kabe.. UOP-u juz nie ma :-)ale mam wrazenie ze to ty raczej sie tym zajmujesz....informacje masz ciekawe ale Detlef oznacza co innego...skad tam cale Me ..i sierzancina...odezwe sie na GG.
Napisano
Ubi bez urazy:)), chodzilo mi o twoje pomysly-rady dotyczace rzekomo nielegalnych wykopalisk" w Sichowie.
A ciekawi mnie ,co ty masz na temat Detlefa skoro twierdzisz ze oznacza on cos innego. Mialem w reku fotke (lotnicza) pasa startowego i tarczowni-wiem co tam bylo.Kopia jest w rekach pewnego czlowieka w Pile.Na innej fotce z 1948 widac co ruskie popalili i co wywiezli.
Ubi-interesuje mnie tylko konkrety i dowody, i bez kolejnej urazy, a nie popisy mitomanski.
A cha poszukaj informatorow np.poprzez ogloszenie zamieszczone w gazecie wypedzonych" z Pily.Ja znalazlem w ten sposob kilku pracownikow lotniska i zakladow .

sss- przedwojenne zaklady lotnicze Albatros"-a /bardzo dobre drewniaki"/ zajmowaly sie w okresie 2WS remontami samolotow a ze wzgledu na swoje doswiadczenie w konstrukcjach drewnianych remontowano rowniez Me-262
Napisano
Kabe podaj mi swoj e-mail.
skontaktuje sie z Toba. Tutaj masz moj.......
Napisano
P.S o tamtych wykopkach to ktos inny wspomnial nie ja...moje rady byly czysta teoria...:)najpierw trzeba znac do konca temat pozniej mozna o czyms wypowiadac sie .....a to bylo jakies dziwne, rzucone na forum haslo.
  • 2 weeks later...
Napisano
Ubi!Oczekuje twoich ewelacji" w/w temacie,ktore posiadasz(?).Chciales priva i ......co!
Napisano
Kabe zaczynasz mnie wkurzac swoimi wynurzeniami...kto Ci powiedzial o rewelacjach...?
Po twoim zachowaniu zaczynam sie zastanawiac czy wogole warto wchodzic z Toba w jakakolwiek dyskusje..bo albo nie wiesz o czym naprawde mowisz albo starasz sie blefowac. Nie odpisywalem bo nie mialem czasu...Jesli chceszs daj znac na priva...pogadamy..
  • 3 weeks later...
Napisano
KABE prosze podaj mi raz jeszcze email.
Stracilem wszystkie kontakty mialem awarie sprzetu
  • 3 weeks later...
Napisano
Kabe temat chwilowo nie aktualny sorrki za zamieszanie
Napisano
Panowie! Razem jestescie w stanie napisac coś lepszego niz andersen i konopnicka razem wzięci!.! Do piór!
Napisano
Panie P
co zawiodles sie...ze nic tu nie ma..?
poszukaj sam
Napisano
wy się chłopaki kłóćcie , a ja jutro idę na lotnisko mam parę tropów do sprawdzenia .
  • 7 months later...
Napisano
NO I JAK TAM TEMAT LOTNISKA? WIDZE ZE CHYBA UMARL?
Napisano
mieszkam blisko lotniska niestety bardziej mnie interesują tematy dotyczące twierdzy piła a więc nie jestem obeznany w temacie .ale słyszałem takie pogłoskiże w podziemnych fabrykach albatrosa istnieje droga z torami prowadząca aż do Berlina
Napisano
PONO TO MAMY WSPOLNE ZAINTERESOWANIA. ROWNIEZ INTERESUJE MNIE TEN TEMAT ACZKOLWIEK OD NIEDAWNA.MOZE KONTAKT NA PRIVA????A TAK NA MARGINESIE TO SLYSZALES COS O BUNKRACH W OKOLICY PIACHOW I ZAWADY??? BO OSTATNIO CORAZ WIECEJ POGLOSEK O TYM SLYSZE.
Napisano
A TAK NA MARGINESIE TO TA PLOTKE O TORACH DO BERLINA TO MOZNA WLOZYC MIEDZY BAJKI. TORY BYLY W ZASYPANYM TUNELU OBOK GARAZY NA DZIALKACH PRZY CHOPINA ALE SLUZYLY DO WYWOZU UROBKU PRZY ICH BUDOWIE.POZDROWIONKA
  • 3 years later...
Napisano
Witam wszystkich dawno mnie tu nie było . Pozdrawiam ludzi z drukarni , odezwijcie sie Maciej ,Adam . Może piszecie na innym forum dajcie znac gdzie was znajde i wasze posty. Pozdrawiam Marcin.
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie