Skocz do zawartości

T-34/76 w niemieckim malowaniu wyciągnięty z jeziora

Gość Mendoza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Gdzieś w Estonii racia poszukiwacze" wyciągnęli z jeziora bardzo ciekawy egzemplarz T-34. Widać na nim malowanie sowieckie i późniejsze niemieckie. Dla zainteresowanych link ze zdjęciami http://hot.ee/lahingutank/index1.htm
Napisano
Witam!!!

To chyba rzeka. Widac ze czolg jechal droga ( pewnie uciekal ) i po wjechaniu do rzeki ugrzazl. Bardzo dobrze zachowany i prawie kompletny.
Czy ktos zna ten jezyk zeby cos o nim dokladniej powiedziec?

Z powazaniem vonadamski
Napisano
Witam!!!

yoony

Dla mnie kazdy sprzet ciezki odebrany ziemi jest czyms pieknym i nie chodzi tu o to ze podniecam sie tym ze jest to 34 z malowaniem niemieckim ( bo bylo ich stosunkowo duzo ) ale sam fakt i chcialbym wiedziec cos wiecej na ten temat.
Jesli znasz duzo stron na ktorych sa takie piekne zabawki w czasie wyciagania to prosze je podac.
yoony takim tekstem chciales zrobic z siebie wielkiego wyge czy co?
Bez urazy bo cie cenie ale nie rob z innych ludzi smiesznych szybkojaraczy.
Mnie to urazilo. Moze przez moj nedzny humor ale.....

Z powazaniem vonadamski
Napisano
moim celem nie bylo urazenie nikogo podzielam twoje zdanie o pieknie sprzetu ilez bym dal za zdjecia bergerpantery to tylko ja wiem
pokajnie odnosilo sie raczej do tekstu o panteze
stronyposzukam a wlasciwie linku mam nadzieje ze znajde i bedzie dzalal
natomiast szwedajac sie po necie czlowiek wpada to tu to tam na informacje ze cos tam znalezli (ato t34 postrzelanego ato frgmety ukladu jezdnego tygrysa ) 90 % rosja
a wyga ze mnie zaden w tym akurattemacie
pozdrwiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie