Gość Napisano 13 Wrzesień 2002 Napisano 13 Wrzesień 2002 Gdzieś w Estonii racia poszukiwacze" wyciągnęli z jeziora bardzo ciekawy egzemplarz T-34. Widać na nim malowanie sowieckie i późniejsze niemieckie. Dla zainteresowanych link ze zdjęciami http://hot.ee/lahingutank/index1.htm
vonadamski Napisano 14 Wrzesień 2002 Napisano 14 Wrzesień 2002 Witam!!!To chyba rzeka. Widac ze czolg jechal droga ( pewnie uciekal ) i po wjechaniu do rzeki ugrzazl. Bardzo dobrze zachowany i prawie kompletny. Czy ktos zna ten jezyk zeby cos o nim dokladniej powiedziec?Z powazaniem vonadamski
yoony Napisano 14 Wrzesień 2002 Napisano 14 Wrzesień 2002 panowie spokojnie to nie pierwszy taki patent i nie ostatni
vonadamski Napisano 14 Wrzesień 2002 Napisano 14 Wrzesień 2002 Witam!!!yoonyDla mnie kazdy sprzet ciezki odebrany ziemi jest czyms pieknym i nie chodzi tu o to ze podniecam sie tym ze jest to 34 z malowaniem niemieckim ( bo bylo ich stosunkowo duzo ) ale sam fakt i chcialbym wiedziec cos wiecej na ten temat.Jesli znasz duzo stron na ktorych sa takie piekne zabawki w czasie wyciagania to prosze je podac.yoony takim tekstem chciales zrobic z siebie wielkiego wyge czy co?Bez urazy bo cie cenie ale nie rob z innych ludzi smiesznych szybkojaraczy.Mnie to urazilo. Moze przez moj nedzny humor ale.....Z powazaniem vonadamski
yoony Napisano 14 Wrzesień 2002 Napisano 14 Wrzesień 2002 moim celem nie bylo urazenie nikogo podzielam twoje zdanie o pieknie sprzetu ilez bym dal za zdjecia bergerpantery to tylko ja wiem pokajnie odnosilo sie raczej do tekstu o panteze stronyposzukam a wlasciwie linku mam nadzieje ze znajde i bedzie dzalal natomiast szwedajac sie po necie czlowiek wpada to tu to tam na informacje ze cos tam znalezli (ato t34 postrzelanego ato frgmety ukladu jezdnego tygrysa ) 90 % rosja a wyga ze mnie zaden w tym akurattemaciepozdrwiam
vonadamski Napisano 14 Wrzesień 2002 Napisano 14 Wrzesień 2002 Witam!!!Jak cos znajdziesz ciekawego daj znac yoony.Z powazaniem vonadamski
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.