Skocz do zawartości

rutus first vs rutus first plus

osterode

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
czy różnica między rutus first a first+ jest adekwatna co do róznicy w cenie??
który jest lepszy do poszukiwania monet???jaki jest zasięg tych wykrywaczy??
Napisano
owszem przeglądałem archiwum forum niestety nie znalazłem nic dla mnie interesującego.chciałem tylko wiedzieć czy warto zaplacić 600 PLN wiecej za plusa i który lepiej łapie monetki i drobne przedmioty.
pozdrawiam
osterode
Napisano
zeby je porownac proponuje wejsc na strone rutusa www.rutus.com.pl sa tam mocno opisane ;)
pozdrawiam

P.S. Dlaczego kolega uparl sie wlasnie na ta wykrywke????
Napisano
cześc kupiłem First'a i jak narazie jest oki na plaży spisywał się dobrze w terenie też co do różnicy nie kręci mnie dodatkowy wyświetlacz jak ma się wprawne ucho wystarczy ten za 600
Napisano
Witam
Ja od kilku tygodni jestem także posiadaczem Firsta i naprawdę jestem z niego zadowolony . Sprawuje się rewelacyjnie szczególnie godna polecenia dyskryminacja ...
:-)
Napisano
Dołączam się do nowych użytkowników Rutusa First. Jestem z niego bardzo zadowolony chociaż jeszcze rozgryzam ustawienia dyskryminacji dla różnych rzeczy.

----------
pozdr
sprat
----------
Napisano
Witam jak rozgryziesz to daj znac chodzi mi głownie o ustewienia dysktyminacji i balans gruntu tzn. jak jakie są optymalne ustawienia i jak to się sprawdza w użyciu do jakich metali i znalezisk ?
Pozdro
Seba

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie