osterode Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Napisano 3 Czerwiec 2004 czy różnica między rutus first a first+ jest adekwatna co do róznicy w cenie??który jest lepszy do poszukiwania monet???jaki jest zasięg tych wykrywaczy??
osterode Napisano 9 Czerwiec 2004 Autor Napisano 9 Czerwiec 2004 widocznie rutus nie jest w sferze zainteresowań poszukiwaczy??kolega mnie poprosił abym się dowiedział co lepiej wybrać...
shadee Napisano 10 Czerwiec 2004 Napisano 10 Czerwiec 2004 proponuje przejrzeć archiwum było tego mase o tych wykrywkachpozdr.shadee
osterode Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Napisano 11 Czerwiec 2004 owszem przeglądałem archiwum forum niestety nie znalazłem nic dla mnie interesującego.chciałem tylko wiedzieć czy warto zaplacić 600 PLN wiecej za plusa i który lepiej łapie monetki i drobne przedmioty.pozdrawiam osterode
inio_01 Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 zeby je porownac proponuje wejsc na strone rutusa www.rutus.com.pl sa tam mocno opisane ;)pozdrawiamP.S. Dlaczego kolega uparl sie wlasnie na ta wykrywke????
osterode Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Napisano 11 Czerwiec 2004 dzięki za link do stronki! a dlaczego się uparł?? nie wiem-może lubi rodzimą produkcję.pozdrawiam osterode
el_torro Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 cześc kupiłem First'a i jak narazie jest oki na plaży spisywał się dobrze w terenie też co do różnicy nie kręci mnie dodatkowy wyświetlacz jak ma się wprawne ucho wystarczy ten za 600
sebastian Napisano 15 Czerwiec 2004 Napisano 15 Czerwiec 2004 Witam Ja od kilku tygodni jestem także posiadaczem Firsta i naprawdę jestem z niego zadowolony . Sprawuje się rewelacyjnie szczególnie godna polecenia dyskryminacja ...:-)
sprat Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 Dołączam się do nowych użytkowników Rutusa First. Jestem z niego bardzo zadowolony chociaż jeszcze rozgryzam ustawienia dyskryminacji dla różnych rzeczy.----------pozdrsprat----------
sebastian Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 Witam jak rozgryziesz to daj znac chodzi mi głownie o ustewienia dysktyminacji i balans gruntu tzn. jak jakie są optymalne ustawienia i jak to się sprawdza w użyciu do jakich metali i znalezisk ?PozdroSeba
pink Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 witam jestem z niego bardzo zadowolonypzdpink
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.